„Mano telefonas negali sulūžti dėl to, kad mes ekranui nenaudojome stiklo – priešingai nei Samsung“, – „Digital Trends“ sakė R. Eskobaras.

„Mūsų sulankstomo telefono ekranas yra pagamintas iš specialios rūšies plastiko ir mes vis tiek sugebėjome pasiekti labai aukštą skiriamąją gebą. Mūsų specialios rūšies plastiką yra labai sunku sulaužyti.“

„Escobar Fold 1“

Remiantis „Escobar Inc“ svetainėje pateikiama informacija, „Escobar Fold 1“ darbuojasi su „Android 9“ operacine sistema ir 8-os serijos „Qualcomm Snapdragon“ procesoriumi.

Taip pat telefonas gali pasigirti dviem 16 MP ir 20 MP kameromis ir dviem 7,8 colių įstrižainės AMOLED ekranais.

„Escobar Fold 1“ taip pat turi pirštų atspaudų skaitytuvą ir „palaiko JAV bei viso pasaulio mobiliojo ryšio dažnius, tad jį galima naudoti bet kurioje šalyje.“

„Escobar Fold 1“ telefono kaina prasideda nuo 349 JAV dolerių (316 Eur) ir už tokią kainą gausime 128 GB vidinės atminties, o sumokėję 500 dolerių – 512 GB.

„Escobar Fold 1“

Taip pat pranešime spaudai teigiama, kad telefonų kiekis bus ribotas ir rinkai pasiūlyta tik 100 000 modelių. Kompanija tikisi, kad „Escobar Fold 1“ telefonai bus „parduoti labai greitai“.

Tai kodėl šio straipsnio pavadinime yra N-18 ženkliukas?

Todėl, kad „Escobar Inc“ gana nesikuklindami reklamuoja savo „Escobar Fold 1“ telefoną ir vienoje pirmųjų reklamų pasikvietė „Miss Playboy Russia 2017“ bei dar keletą merginų.

Gana keista, bet pirmame vaizdo įraše apart „Escobar Fold 1“ telefono nugarėlės nelabai daugiau ką ir matome – išskyrus, žinoma, merginas.

Tačiau vėliau kompanija paviešino ir naują vaizdo įrašą, kuriame jau galime matyti, kaip yra lankstomas „Escobar Fold 1“ telefonas:

Galite pamanyti, kad Eskobaras seka „Samsung“ pėdomis ir bando konkuruoti su šiuo prekės ženklu, bet ne – iš tikrųjų Eskobaras nori nugalėti „Apple“.

Roberto Eskobaras „Digital Trends“ teigia, kad „aš daugeliui sakiau, jog įveiksiu Apple ir aš tą padarysiu.“

Jis pridūrė, kad „aš savo telefonus pardavinėsiu po 349 dolerius, kai tuo tarpu Samsung ir kiti sulankstomi telefonai parduotuvėse kainuoja tūkstančius dolerių. Tai yra mano tikslas – įveikti Apple – ir tai aš padarysiu pats, kaip ir visada.“

„Escobar Fold 1“

Eskobaras taip pat teigia, kad iki 2020-ųjų metų sausio 6 dienos „Apple“ pateiks kolektyvinį ieškinį už 30 mlrd. dolerių ir teigia, kad jis jau išleido 1 milijoną dolerių, kad teisminis procesas apskritai prasidėtų. Panašu, kad Eskobaras rimtai nusiteikęs pakovoti su „Apple“ kompanija.

Ir, žinote, kai tariame Eskobaro pavardę, visada jaučiame tam tikrą jaudulį. Ar dėl šio sulankstomo ir panašu, kad nesulaužomo telefono, ar dėl didžiulio ieškinio „Apple“, ar dėl įspūdingos šeimos istorijos, virtusios filmais ir serialais.