Iš vaizdo įrašo matyti, kaip scenoje šokanti moteris stabteli ir tą akimirką nuaidi šūvis. Tada šokėja parkrenta ant žemės rankomis užsidengusi veidą.

Kaip sakė BBC kalbinti policininkai, šovusio asmens tapatybė nustatyta, tačiau kol kas jis nesugautas.

Šis incidentas įvyko per gruodžio 1-ąją Utar Pradešo valstijos kaime iškeltas vestuves, bet informacija apie jį pasklido tik po kelių dienų, kai pranešimų platformose žmonės ėmė dalytis vaizdo įrašu.

„Įtariamasis šiuo metu slapstosi, tačiau neabejojame, kad netrukus pavyks jį sulaikyti“, – sakė BBC kalbintas policijos pareigūnas.

Kai kuriuose šalies regionuose smurtiniai įvykiai – gana dažnas reiškinys per vestuves, mat iškilmių svečiai atsineša ginklus, kad tokia svarbia proga galėtų iššauti į orą. Deja, linksmybėms įsisiūbavus kartais nutinka ir tragiškų incidentų.

Panašaus atvejo būta ir 2016-aisiais šiaurinėje Pandžabo valstijoje. Tąsyk buvo nušauta nėščioji. Kulka jai, taip pat šokančiai, pataikė tiesiai į pilvą.

Nelaimių, žinoma, įvyksta ir per atsitiktinumą.

Tarkim 2016-ųjų lapkritį dievu save vadinanti moteris per vestuves iškilmingai šaudydama nužudė tris asmenis, tarp kurių buvo ir jaunikio teta. Tai įvyko šiaurinėje Harijanos valstijoje.

2010-aisiais Pandžabe policija suėmė vyrą, vestuvių išvakarėse netyčia nušovusį savo kaimynę. Jis, esą, šovė į orą, taip pažymėdamas būsimas dukters vestuves, tačiau viena iš paleistų kulkų pataikė kaimynei į kaktą ir ši akimirksniu mirė.