Šiame sąraše – charakterio ypatybės ir bruožai, kuriuos turėtų turėti vieno ar kito Zodiako ženklo gimininga siela.

Avinas

Ideali gimininga siela: savimi pasitikintis žmogus, su kuriuo koja kojon žengsite pirmyn.

Gimę po Avino ženklu – labai veiklūs ir aktyvūs žmonės. Jie pirmi reaguoja į naujausias tendencijas, pokyčius visuomenėje ir tiesiog veržiasi į priekį. Todėl jie neturės laiko terliotis su lėtapėdžiais, dvejojančiais žmonėmis, kurie tempia juos atgal.

Šio Zodiako ženklo atstovams reikalingas partneris, kuris nuo jų neatsiliks, kops į viršūnes ir sieks pergalių. Jų ideali gimininga siela – savimi pasitikintis, atkaklus, nebijantis rizikuoti žmogus.
Potencialios giminingos sielos: Avinas, Liūtas, Šaulys, Dvyniai ir Vandenis.

Jautis

Ideali gimininga siela: atsidavęs, romantiškas žmogus, kuris nesidomi niekuo kitu, tik Jaučiu.

Gimę po šiuo Zodiako – labai ištikimi, prieraišūs. Jei ką nors visa širdimi pamilo, liks ištikimi iki gyvenimo pabaigos. Bet lygiai tokio paties elgesio Jautis laukia iš savo partnerio. Jų ideali gimininga siela – tas, kuriuos galima pasitikėti bet kokiomis gyvenimo aplinkybėmis. Jiems reikalingas tiesus, atviras žmogus, o ne painių galvosūkių ir proto žaidimų mėgėjas. Ir ne todėl, kad Jaučiui būtų neįdomu, tiesiog jis neturi tam laiko.

Šio Zodiako ženklo atstovams patinka romantiškos natūros, šalia kurių jie jausis vieninteliai ir nepakartojami.
Potencialios giminingos sielos: Vėžys, Ožiaragis, Mergelė ir Žuvys.

Dvyniai

Ideali gimininga siela: labai protingas žmogus su puikiu humoro jausmu, būtinai dinamiškas ir smalsus.

Šio Zodiako ženklo atstovai gana išrankūs, ieškodami partnerio. Taigi jei su kažkuo nusprendė susitikinėti, vadinasi tas žmogus jiems pasirodė ypatingas. Nepanašus į kitus ir nenuobodus. Jų ideali gimininga siela – mokantis prajuokinti, linksmas, protingas ir įdomus žmogus. Beje, partneris neturi būti panašus į Dvynius, antraip jiems pasidarys nuobodu ir... jie pabėgs.

Potencialios giminingos sielos: Liūtas, Svarstyklės, Avinas ir Vandenis.

Vėžys

Ideali gimininga siela: protingas, taktiškas, švelnus ir jautrus, geraširdis žmogus.

Vėžiai turi jautrią širdį. Jie, kaip niekas kitas, moka mylėti – visa siela, be atodairos. O norint pelnyti Vėžio palankumą, reikia mokėti mylėti lygiai taip pat. Priešingu atveju, jie labai greitai pajus falšą ar nutylėtus dalykus.

Šio Zodiako ženklo atstovams reikalingas iš tiesų išmintingas žmogus. Tik toks žmogus gali užkariauti jų protą. Tiesa, jis turi būti ir švelnus, kad Vėžys jaustųsi ypatingas, mylimas. Vėžiai nėra egoistiški, pasipūtę, todėl jiems reikalingas rūpestingas, ryžtingas partneris.

Potencialios giminingos sielos: Skorpionas, Jautis, Žuvys, Mergelė.

Liūtas

Ideali gimininga siela: paslaptingas, savimi pasitikintis žmogus, šalia kurio Liūtas nebūtų iki galo atsipalaidavęs.

Liūtus žavi savimi pasitikintys ir savimi patenkinti žmonės, kurie tuo pačiu yra šiek tiek paslaptingi. Liūtui reikia tokio žmogaus, kuris kartu leistųsi į nuotykius, be kurio gyvenimas neįdomus. Partneris turėtų gebėti suintriguoti Liūtą, kad šis degtų iš nekantrumo ir spėliotų, kas bus toliau.

Potencialios giminingos sielos: Dvyniai, Svarstyklės, Šaulys ir Avinas.

Mergelė

Ideali gimininga siela: sudėtingo charakterio, nesuprantamas ir stipriai atsidavęs žmogus.

Pačios Mergelės gana sudėtingos, taigi joms reikia sudėtingų ir subtilių natūrų – kaip brangus, ilgai išlaikytas prancūziškas vynas. Bet tuo pačiu partneris turi būti energingas, su humoro jausmu, ambicingas. Jei dienų dienas gulite ant sofos ir nieko neveikiate, galite nė nesvajoti apie Mergelę – jai reikalingas kūrėjas, o interjero detalė kambaryje.

Šio Zodiako ženklo atstovai labai vertina ištikimybę, atsidavimą, kartais net perdėtai, nes patys šiomis savybėms pasižymi.
Potencialios giminingos sielos: Skorpionas, Ožiaragis, Vėžys ir Jautis.

Svarstyklės

Ideali gimininga siela: gražus, protingas ir savimi pasitikintis žmogus. Kad prilygtų Svarstyklėms.

Meilės srityje Svarstyklės pasidaro labai skrupulingos ir kaprizingos. Atsitiktinių žmonių joms nereikia, net jei tektų pusę gyvenimo taikstytis su vienatve.

Jų gimininga siela turi atitikti tris kriterijus: būti patrauklios išvaizdos, protingas ir savimi pasitikintis. Ne daugiau ir ne mažiau.
Šio Zodiako ženklo atstovams patinka viskas, kas gražu, todėl jų partneris turi būti fiziškai patrauklus. Be to, Svarstyklės vertina protą, juk pačios yra stipriai išsilavinusios ir protingos. Nuobodūs, vangiai mąstantys žmonės joms labai greitai pabosta.

Svarstyklėms reikia savimi pasitikinčio mylimo žmogaus, kad pasisemtų iš jo ryžtingumo ir pačios sutvirtėtų. Jos eina iš proto dėl žmonių, kurie tiksliai žino, ko nori.

Potencialios giminingos sielos: Dvyniai, Vandenis, Šaulys ir Liūtas.

Skorpionas

Ideali gimininga siela: tas, kuris galėtų mesti jiems iššūkį ir neišsigąstų jų aistros.

Jei Skorpionai įsimyli, absoliučiai pameta galvą – myliai karštai, be išlygų. Tik jiems reikia žmogaus, kuris galėtų mesti jiems iššūkį ir tuo pat metu atsakyti ugninga aistra. Jų ideali gimininga siela – iš tiesų gilus žmogus su lakia vaizduote. Jis turi jausti Skorpiono prigimtį, o visų savo kortų neatskleisti.

Šio Zodiako ženklo atstovams be galo patinka paslaptys, mistika, intrigos, jie vertina ir aštrų protą.

Potencialios giminingos sielos: Žuvys, Mergelė, Ožiaragis ir Vėžys.

Šaulys

Ideali gimininga siela: atvira, mėgstanti laisvę. Žmogus, kuris niekada nebandys keisti Šaulio.

Šio Zodiako ženklo atstovai labiau už viską pasaulyje vertina laisvę. Šaulys – tarsi katinas, kuris vaikšto vienas ir eina, kur nori. Juos erzina kontrolė ar pernelyg stiprus prisirišimas. Jų ideali gimininga siela – žmogus, kuris moka linksmintis, yra labai atviras ir nuoširdus.

Šaulys neturi daug keistenybių, bet jiems šiukštu nereikia žmogaus, kuris juos mokytų, kaip elgtis ir kaip gyventi. Jie tikrai nenori būt koreguojami, tobulinami.

Jų gimininga siela turi juos palaikyti ir mylėti, o ne auklėti ir norėti pakirpti sparnus.

Idealios giminingos sielos: Liūtas, Vandenis, Avinas ir Svarstyklės.

Ožiaragis

Ideali gimininga siela: prašmatnus, stilingas žmogus, gebantis patraukti jų dėmesį.

Rinkdamiesi gyvenimo palydovą, Ožiaragiai tampa labai išrankūs. Jiems nepriimtina vien mintis, kad šalia gali atsidurti negimininga siela.
Jų idealus partneris turi būti iš tiesų šaunus, kilnios prigimties, kad galėtų juo didžiuotis. Jis turi būti intelektualus, mokėti bendrauti su Ožiaragiu (tiksliau, rasti raktą į jo sudėtingą charakterį).

O svarbiausia – Ožiaragiui reikia žmogaus, kuriuo galėtų pasitikėti, kurio atsidavimu niekada netektų abejoti. T. y. tokio asmens, kuriuo nepatiklus Ožiaragis visada galėtų pasitikėti.

Potencialios giminingos sielos: Žuvys, Jautis, Mergelė ir Skorpionas.

Vandenis

Ideali gimininga siela: stipriai atsidavęs žmogus. Linksmas, su trupučiu cinizmo, talentingas ir puikus kulinaras.

Vandeniai mėgsta linksmintis, juokauti. Jų mylimas žmogus turi būti pasirengęs kiekvieną sekundę leistis į beprotiškiausius nuotykius. Juos pašėlusiai žavi juodojo humoro mėgėjai ir turintys skvarbų protą.

Jei sugebėsite prajuokinti Vandenį – manykite, kad jo širdis jau priklauso jums.

Mokėjimas gaminti – irgi didelis pliusas, nes Vandeniai mėgsta skaniai pavalgyti.

Potencialios giminingos sielos: Svarstyklės, Avinas, Dvyniai ir Šaulys.

Žuvys

Ideali gimininga siela: savimi pasitikintis žmogus su kūrybišku, lanksčiu protu.

Žuvys gyvena savame pasaulyje. Jos niekada nesuvokia gyvenimo pernelyg tiesiogiai ar rimtai. Jų ideali gimininga siela – sveikai savimi pasitikintis žmogus, su drąsiu, kūrybingu protu, gebantis nestandartiškai mąstyti.

Iš tiesų joms tiesiog reikia žmogaus, su kuriuo kalbėtų ta pačia kalba, t. y. – nepanašaus į visus kitus.

Potencialios giminingos sielos: Ožiaragis, Skorpionas, Vėžys, Šaulys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)