„Kai žvilgteliu į tą, regis, neilgą laikotarpį, suprantu, kad per jį įvyko neįtikėtinai daug. Kelis kartus pakeičiau gyvenamąją vietą, netgi valstybes, ištekėjau, išsiskyriau, gimė dukrelė, sukūriau vardinę aprangos liniją, pasitobulinau krūtinę... Dabar – tik mano laikotarpis, kuriuo nuoširdžiai džiaugiuosi", - sakė Vasha.

Svarbia gyvenimo pamoka ji vadina per skaudžias patirtis įgytą jausmą, jog nieko nereikia tikėtis ar laukti.

„Gyvenimas pats paruošia staigmenų, o jo spausti tikrai nereikia. Būtina tiesiog mėgautis tuo, ką turi. Tuo, ką patiri. Nieko nesitikėti ir leisti gyvenimui tave stebinti. Iš pradžių norėjau surengti didelę gimtadienio šventę, bet... ji bus su artimiausiais, laiko patikrintais žmonėmis. Pavakarieniausime, pasivaikščiosime po šventiškai išpuoštą naktinį Kauną", - planais dalinosi šventės kaltininkė.

Geriausiu šių metų sprendimu Gabrielė vadina pasiryžimą įgyvendinti savo svajonę – pasitobulinti krūtinę. Nors abejonių dėl jos būtinybės buvo ir prieš procedūrą, ir po, dabar mergina tikra – jei aplankė mintis pasididinti krūtinę, atidėlioti to nereikėtų, o juolab – atsisakyti idėjos.

„Rekomenduoju visoms! Po operacijos praėjo vos mėnuo, o man atrodo, kad nieko net nebuvo nutikę. Kad taip atrodžiau visada. Jokio diskomforto. Esu už tai dėkinga „Gijos Klinikų" gydytojui Dariui Bagdanavičiui. Jo patarimai padėjo ir prieš operaciją, ir po, o darbo rezultatai džiugina kaskart žvilgtelėjus į veidrodį", - sakė pašnekovė.

Kaip jai pasakojo operaciją atlikęs plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas, procedūros metu implantai įdedami per mažesnį nei įprastą pjūvį, naudojant specialią "rankovę", naujos kartos no-touch techniką, garantuojančią visišką saugumą ir sterilumą. Kad operacija būtų sėkminga, didelis dėmesys turi būti skiriamas būtent pastarajam. Speciali rankovė padeda chirurgams įterpti implantą į kūną taip, kad jis nesiliečia su paciento oda ir chirurgo pirštinėmis, o „no-touch" technika apsaugo implanto apvalką nuo bakterijų, todėl kapsulės susidarymo ir kitų komplikacijų atsiradimo rizika yra kur kas mažesnė.

Pradžiai galvojau apie apvalius krūtų implantus, kurie suteikia daugiau pakėlimo, „push up" efekto, bet vis dėlto nugalėjo natūralumas – pirmenybę suteikiau tarpiniam variantui tarp visiškai anatominio ir apvalaus modelio", - sakė Vasha, pasirinkusi ergonominius implantus.

Ji su šypsena pasakoja iš D. Bagdanavičiaus išgirdusi tiek įdomios ir svarbios informacijos, kad dabar jaučiasi lyg tikra krūtinės didinimo operacijų ekspertė. Daug ji sužinojo ir domėdamasi kaip sekasi šįmet taip pat specialistais pasitikėjusiai dainininkei Donatai Gutauskienei – Laisvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)