Daina buvo įrašinėjama Stokholme, kur Donatas darbavosi su pasaulinio pripažinimo sulaukusiais muzikos prodiuseriais. Ten kartu su Švedijos atlikėjais bei menininkais vienas garsiausių šalies atlikėjų įrašinėja ir naują albumą.

D. Montvydas ir J. Balmain pirmą kartą susipažino 2016 m., kai Donatas dalyvavo „Eurovizijoje“. Jey tuo metu priklausė „Sony music“, todėl negalėjo bendradarbiauti su kitais atlikėjais. Tačiau Donatas ir Jey susibičiuliavo bei tarpusavyje dalinosi savo naujausiais darbais ir idėjomis.

„Pasibaigus Jey kontraktui su „Sony music“, mes pagaliau galėjome įrašyti bendrą dainą. Tam reikėjo vieno vakaro ir daina buvo baigta. Jey yra be galo muzikalus atlikėjas turintis išskirtinį balso tembrą“, – sako Donatas.

D. Montvydas pasakoja, jog naujoji daina – apie įkalinimą jausmuose ir priklausomybę kitam žmogui, nuo kurios negali pabėgti.

„Kartais matai, jog pasilikti tam tikruose santykiuose yra nuodai. Bet tu jų neatsisakai, tu negali. Net jei jie tave ir nuodija. Lyg ir supranti, kad teisingiausia būtų išeiti, viską baigti, tačiau tiesiog negali. Ta būsena man pažįstama, tu žinai, kad yra tokia priklausomybė, jauti, kad ji tave slegia, yra sunku, bet tu vis dar čia. O kodėl? Atrodo, bėk, daryk, keisk kažką. Tame nėra daug kažkokios dramos ar verksmo, bet tai apie besąlygiškus santykius“, – DELFI TV laidoje sakė D. Montvydas.

Jo teigimu, tokios situacijos dažnai atsiranda dėl baimės, ką pagalvos kiti žmonės.

„Mano tėvų laikais skyrybos nevykdavo būtent dėl to. Mano tėvai negyvena kartu, bet pamenu, kad mes, kaip vaikai, visada norėjom, jog jie tiesiog būtų laimingi. Kartu ar ne kartu, bet kad būtų laimingi. Dabartiniais laikais jaunimas net nori jausti tą kančią. Tai ši daina yra visiškai moderni ir aš jaučiu, jog joje dar yra pasilikusi meilė. Pasilikusi meilė TAM žmogui. Kūrinys apie tai, kad aš galiu pakęsti bet ką, net ir labiausiai išprotėjusius dalykus, bet niekada nestatyk manęs į antrą poziciją. Ir tu jauti, kad jis tave stato, ir tu vis tiek negali išeiti ir pabėgti“, – pasakoja Donatas.

Išgirsti dainą, pamatyti naują vaizdo klipą ir išgirsti istorijas apie jo kūrimą bei bendradarbiavimą su švedų reperiu – DELFI Premjera laidoje straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)