Dar iki šou pradžios visi kviestiniai svečiai buvo kviečiami į raudonojo kilimo ceremoniją, kurioje visi susirinkusieji ne tik pozavo prieš fotoobjektyvus, bet ir sveikinosi su DELFI TV žiūrovais tiesioginėje transliacijoje.

Išskirtinio vakaro nepraleido būrys pramogų verslo atstovų, tarp kurių ir – Deimantė Kazėnaitė, Karolina Meschino, Diana Vapsvė, Saugirdas Vaitulionis, Kristina Kaikarienė, Laura Vagonė, Viktorija Siegel, Ilka Adams, Gintarė Gurevičiūtė, Agnė Kuzmickaitė, Simona Starkutė bei kt.

Dalį žinomų veidų buvo galima išvysti ne tik ant raudonojo kilimo ar žibant scenoje, bet ir renginio užkulisiuose. Savo pasirodymams besiruošę dainininkai, šokėjai ir kiti savo srities profesionalai arenos prieigose repetavo ir neslėpė jaudulio.

Scenoje netrūko ne tik stiliaus pamokų, bet ir muzikinių ar choreografinių šou, kuriuos kūrė didžiulė komanda: atlikėjai RPTLE, Monika Liu, Gabrielius Vagelis, KaYra, Paulina, iliuzionistas Rokas Bernatonis, penkios septintojo „Lietuvos balsas“ žvaigždės, viena ryškiausių „Lietuvos balsas. Senjorai“ projekto dalyvių – Nijolė, „Šokio Revoliucijos“ projekto žvaigždės Valerija Gneuševa ir Brigida Guodytė, nugalėtojai Ustin&Ieva bei „Šok su žvaigžde“ projekto dalyviai Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius ir kiti garsūs šou pasaulio veidai.

Kartu su A. Jagelavičiūte scenoje apie grožį drąsiai ir galbūt ne visai patogiai diskutavo Rolandas Mackevičius, Milita Daikerytė, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Donatas Samsanavičius bei plaukų stilistas Jevgenijus Trafimovas.

Daugiau apie renginį skaitykite čia ir čia.

A. Jagelavičiūtės šou akimirkos:

Renginio svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)