Dar iki šou pradžios visi kviestiniai svečiai buvo kviečiami į raudonojo kilimo ceremoniją, kurioje visi susirinkusieji ne tik pozavo prieš fotoobjektyvus, bet ir sveikinosi su DELFI TV žiūrovais tiesioginėje transliacijoje.

Neeilinio vakaro nepraleido būrys pramogų verslo atstovų, tarp kurių ir – Deimantė Kazėnaitė, Karolina Meschino, Diana Vapsvė, Saugirdas Vaitulionis, Simona Nainė, Rolandas Mackevičius, Laura Vagonė, Milita Daikerytė, Gintarė Gurevičiūtė, Simona Starkutė bei kt.

Bilietus į A. Jagelavičiūtės šou nusipirkę svečiai buvo kviečiami apsirengti pagal „smart casual“ stilių, o VIP zonoje susirinkusieji turėjo atitikti aprangos kodą „kokteilis“.

Išskirtiniam stiliaus vakarui pati A. Jagelavičiūtė paruošė net penkis skirtingus įvaizdžius, parinktus atsižvelgiant į kiekvieną temą.

Vakaro metu vienu įspūdingiausių Agnės drabužių tapo serbų dizainerio Miha Nomomosa balta suknelė iš plunksnų. Tiesa, vakaro šeimininkė scenoje pasirodė ne tik su mados kūrėjų drabužiais, bet ir apsirengė taip, kaip šou scenoje dar nėra pasirodęs nei vienas vedėjas.

„Noriu, kad mano įvaizdžiai atspindėtų tai, apie ką kalbėsiu renginio metu. Natūralu, kad jei kalbu apie kiekvienos moters spintos „basic“, pati turėčiau šią temą iliustruoti ir savo drabužių deriniu, sukurtu būtent iš tokių drabužių. O jei kalbu apie spintos reviziją ir kaip ją reikia teisingai susitvarkyti, nedarysiu juk to su kokteiline suknele. Pižama ir kojinės – tokia rytoj stosiu prieš visą areną. Neslėpkim, namuose tvarkomės tikrai atrodydamos ne kaip princesės“, – dar prieš renginį kalbėjo Agnė.

Tačiau daug labiau provokuojančiu įvaizdžiu tapo A. Jagelavičiūtės pasirinkti apatiniai drabužiai, kuriuos dėvėdama ji kalbėjo apie skirtingus figūros tipus. Figūrą išryškinanti glaustinukė ir prigludusios tamprės – tokiu drabužių deriniu ji žengė į sceną ne be priežasties.

„Šou metu pasakojant apie skirtingus moterų figūros tipus, į sceną dėvėdamos vien tik figūras išryškinančius apatinius rūbus žengs penkios skirtingų figūros tipų atlikėjos. Net jei ir esi scenos žmogus, prieš tokią minią viso segmento metu stovėti vienais apatiniais yra tikrai ne itin jauku. Todėl tai taps mano palaikymo gestu“, – kiek anksčiau sakė A. Jagelavičiūtė.

Šou metu A. Jagelavičiūtė žiūrovams dėstė pagrindines stiliaus, apsirengimo, apsipirkimo, drabužių derinimo, aprangos kodų ir grožio temos taisykles.

Scenoje netrūko muzikinių ir choreografinių šou, kuriuos sukūrė didžiulė komanda: atlikėjai RPTLE, Monika Liu, Gabrielius Vagelis, KaYra, Paulina, iliuzionistas Rokas Bernatonis, penkios septintojo „Lietuvos balsas“ žvaigždės, viena ryškiausių „Lietuvos balsas. Senjorai“ projekto dalyvių – Nijolė, „Šokio Revoliucijos“ projekto žvaigždės Valerija Gneuševa ir Brigida Guodytė, nugalėtojai Ustin&Ieva bei „Šok su žvaigžde“ projekto dalyviai Simona Nainė ir Ligitas Bernatavičius ir kiti garsūs šou pasaulio veidai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (186)