Keturių vaikų motina Hannah Skidmore kas mėnesį skiria 1 000 svarų (1 167 eurų) savo dukterų grožio procedūroms, rašoma tinklalapyje babygaga.com.

17-os metų Tai, 9 metų Brooke ir vos vienerių Valentina kas savaitę lankosi grožio salone ir dizainerių drabužių parduotuvėse. Jauniausiajai pedikiūras daromas nuo devynių mėnesių. Kol damos lankosi grožio salone, sūnus Jay vyriškai leidžia laiką su tėčiu.

Leidiniui „The Sun“ moteris sakė, kad moko dukteris suprasti pinigų vertę. Pasak jos, prabangūs gyvenimo būdas moko jas „daug dirbti, bet visada rasti laiko sau“.

„Mokau dukteris prisižiūrėti, kad visada rūpintųsi oda, plaukais ir nagais“, – pabrėžė Hannah ir pridūrė, kad kassavaitiniai vizitai į grožio saloną – dar ir proga mamai pabūti su dukterimis.

„Man patinka mūsų moteriškas laikas, nėra blogai dailiai atrodyti – tai tik sustiprino mano pasitikėjimą savimi“, – teigė moteris.

Ji mano, kad reguliarios grožio procedūros naudingos dukterų odai: „Kas savaitę mums atlieka veido procedūras, jos naudingos jų odai. Tai – paauglė, jos niekada neišberia.“

„Mums kas savaitę atlieka veido procedūrą, išplauna ir išdžiovina plaukus, kas dvi savaites padaro manikiūrą. Valentinai patinka sėdėti man ant kelių ir žiūrėti, kaip mamai tvarko nagus. Kai reikia, ir jai padaro manikiūrą“, – pasakojo daugiavaikė mama.

Moteris sakė, kad visos jos dukterys nuo mažens lankosi grožio salone ir kirpykloje.

Hannah mano, kad sulauks kritikos už savo auklėjimo būdą, bet jos tai negąsdina: „Klasės draugų motinos juokiasi, išgirdusios apie mūsų grožio procedūras, bet aš tik nusijuokiu ir pasakau joms, kad mes nuostabios. Gal kai kam atrodys, kad lepinu jas, bet kiekvieno valia rinktis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)