Visai neseniai pagausėjus šeimai sportininko pečius užgulė malonūs tėvystės rūpesčiai, tačiau aktyvios veiklos jis nesibaimina ir mielai imasi naujų iššūkių. Garsus sportininkas tikina, kad veikla už ringo, kuomet tenka ne kovoti, o pozuoti prieš fotoobjektyvą jam jau gerai pažįstama. Drabužiai, kurių veidu drauge su šeimos nariais tapo Sergejus, papuošti lietuviškos pasagos simboliu, tačiau kovotojas atskleidė, kad su savimi turi ir dar vieną ypatingą talismaną.

„Jį visuomet turiu su savimi. Šis talismanas man yra labai svarbus. Man šis žiedas primena spartiečio gyvenimo būdą, kuriame pamatysime daug sunkaus darbo, treniruočių. Šis žiedas mane lydi ir į kovas, aš pats esu tarsi spartietis, sėkmė mane aplanko tik dėl sunkaus darbo", - įsitikinęs kovotojas.

S. Maslobojevas pasagos simbolio iki bendradarbiavimo su „SvLines" neturėjo, tačiau jau dabar ne tik jis, bet ir šeimos nariai turi progą pasipuošti drabužiais su šiuo simboliu, kuris, tikima, saugo nuo negandų.

„Nors daugelis žmonių pasagą turi manydami, kad ji apsaugos nuo nužiūrėjimo, atneš sėkmę, laimę, tačiau aš galvoju, kad kiekvienas savo sėkmę ir visa, kas gera aplink mus, užsidirbame patys", - pasakojo jis, tačiau patikino neketinąs paneigti daugelio žmonių įsitikinimo šiuo klausimu.

„Jei tikima, kad pasaga apsaugos, vadinasi, ji iš tiesų apsaugos", - sako kikbokso pasaulio čempionas.

S. Maslobojevas yra buvęs ir itin didelių prekės ženklų veidu, todėl patirtis su „SvLines" jam nebuvo naujiena. Tačiau sportininkas sako, kad maloniausia jam yra palaikyti Lietuvos gamintojus, kuriems prireikia daug pastangų norint išlikti.

Specialioje fotosesijoje sportininkas dalyvavo su šeima. S. Maslobojevas pasakojo, kad tai buvo ne pirmas kartas, kai fotosesijoje dalyvavo su artimaisiais. Anot kovotojo, prie dėmesio ir blyksčių jo artimieji taip pat jau yra įpratę.

„Pastarąjį mėnesį teko labai daug ir fotografuotis, ir filmuotis, buvo tam priežasčių. Kai grįžau po čempionato, buvo gana įtemptas laikas, teko ir daug fotografuotis, ir filmuotis mums visiems", - pasakojo jis.

Tiesa, fotosesijoje įamžinta ne visa kovotojo šeima. Prieš kiek mažiau nei du mėnesius gimusiam antrajam kovotojo sūnui teko palaukti užkulisiuose, kol tėvai ir vyresnysis brolis įsiamžins fotosesijoje.

„Už kadro liko mano mažiausias, jam pusantro mėnesio, kol kas dar per mažas tokiai fotosesijai", - juokavo pasaulio kikbokso čempiono laurus į Lietuvą parvežęs S. Maslobojevas.

Kaip pasakojo tituluočiausias Lietuvos kovotojas, jo šeima įpratusi prie dėmesio ir net nesvarstė priimant sprendimą fotografuotis drauge.

„Pranešiau, kad fotografuosimės, niekas net nekėlė jokių klausimų. Jie visuomet džiaugiasi galėdami laiką leisti su manim kartu, palaikyti mano idėjas, dalyvauti visur kartu. Esame vienas branduolys, labai artimi", - patikino jis.

Paklaustas, kaip sekėsi pozuoti, garsus sportininkas paaiškino, kad viskas pavyko sklandžiai ir greitai.

„Labai smagiai praleidome laiką", - pokalbį baigė S. Maslobojevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)