„Gaminu kiek save prisimenu, todėl mano svajonė yra atidaryti restoraną. Savo restoraną aš planuoju atidaryti miesto centre, jisai būtų nedidelis, bet labai jaukus. Ir planuoju, jog būtų nedidelės porcijos, bet labai skanios, o ingredientai atvežti iš įvairiausių pasaulio kampelių“, – „KK2 penktadienio“ žiūrovams pasakos Estela ir čia pat, LNK studijoje, pademonstruos savo kulinarinius talentus. Asistuojant laidos vedėjui T. Ališauskui, Estela pagamins įspūdingą tortą „Rožė“.

„Savo restorane norėčiau būti šefė, gaminti skanų maistą, bet taip pat norėčiau būti ir verslininkė, kad galėčiau sėkmingai plėtoti savo restoranų verslą“, – pasakos Estela.

Kad vaikiškos svajonės virsta realybe „KK2 penktadienyje“ patvirtins jauniausiu Lietuvos šefu vadinamas Rokas Galvonas. Kadaise jis, lygiai kaip Estela, svajojo apie nuosavą virtuvę, o dabar, būdamas vos 20-ties, sėkmingai valdo net 3 restoranus. Roko sėkmės istorija – taip pat šio penktadienio vakaro „KK2 penktadienyje“, rašoma spaudos pranešime.

Laidoje bus apstu ir kitų unikalius talentus turinčių vaikų, kurie savo gabumais stebina ne tik Lietuvą, bet ir pasaulį. Vienas jų – 8-metis Gabijus Beržinis, kuris yra ypatingai gabus matematikai ir be vargo sudeda, atima, dalina ir daugina skaičių sekas. Taip pat ir „Lietuvos balso“ nugalėtoja Milėja Stankevičiūtė, kuri prisipažins, kad sėkmė ją išmokė „pastovėti už save“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)