Dvidešimtame, paskutiniame, šių metų aukcione pirkėjas už 3,9 mln. eurų, įskaitant PVM, įsigijo Motorų g., Vilniuje, esantį daugiau nei 11 tūkst. kv. m plotą užimantį biurų ir sandėliavimo paskirties pastatų kompleksą. Dėl šio objekto aukcione varžėsi keli dalyviai. Pasiūlyta galutinė kaina buvo 181 tūkst. eurų, įskaitant PVM, didesnė už pradinę.

Už 256 tūkst. eurų, įskaitant PVM, buvo parduotas ir Druskininkuose, Gardino g. esantis NT objektas.
„Džiaugiamės, kad paskutinį kartą šiais metais rengtame NT aukcione pirkėjai susidomėjo ir įsigijo du brangiausiai vertintus objektus. Pozityviai vertiname visus dvidešimt rengtų aukcionų, kurie visiškai pasiteisino ir pasižymėjo dalyvių aktyvumu. Tokiu būdu sėkmingai pardavėme nemažai pagrindinėje veikloje nenaudojamo turto“, – teigia „Ignitis grupės“ finansų ir iždo direktorius Darius Kašauskas.

Visas „Ignitis grupės“ nekilnojamasis turtas parduodamas taikant viešo pardavimo procedūras, kurios sudaro sąlygas nekilnojamojo turto objektus parduoti didžiausią kainą pasiūliusiems rinkos dalyviams.
Nuo 2016 m. „Ignitis grupei“ priklausanti bendrovė „NT Valdos“ viešuosiuose aukcionuose ir konkursuose yra pardavusi nekilnojamojo turto už daugiau nei 103 mln. eurų, įskaitant PVM.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)