Madonos atstovė "People" sakė, kad dainininkė nori naujų projektų ir galimybės pasilikti savo namuose Londone. 41 metų popžvaigždė pernai apkeliavo Europą ir Ameriką su savo "Drowned World" turnė ir pastaruosius mėnesius filmuojasi Maltoje savo vyro Gajaus Ričio filme "Meilė, seksas, narkotikai ir pinigai" ("Love, Sex, Drugs and Money").

Debiutas Londono Vest Endo teatre bus pirmas kartas per pastaruosius 13 metų, kai Madona pasirodys teatro scenoje. Paskutinį kartą ji vaidino 1988 metais su Brodvėjaus veteranais Ronu Silveriu ir Džo Mantegna amerikiečių dramaturgo Deivido Mameto pjesėje.

1986 metais kartu su tuometiniu vyru Šonu Penu Madona vaidino spektaklyje "Goose and Tomtom", o prieš išgarsėdama sukūrė vaidmenį 1980 metų sceniniame pastatyme "Dirbtinis apšvietimas" ("In Artificial Light").

Madonos aktorinė karjera sukosi Holivude, kur jos pasisekimas buvo permainingas - dainininkė sėkmingai vaidino "Evitoje" ("Evita") ir "Kas ta mergina" ("Who That Girl") ir patyrė fiasko tokiuose filmuose kaip "A lyga" ("A League") ir "Kūnas, kaip daiktinis įrodymas" ("Body of Evidence").

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją