Tokiam kvietimui abejingų neliko: šventėje susirinko ne tik ištikimi vaikų studijos „Lovely mess“ klientai, bet ir žinomos mamos su savo atžalomis. Patricija Gadžijeva, Oksana Šemberienė, Baiba Serdiukė, Vilma Javtokienė, Viktorija Macijauskienė su šypsenosmis atskubėjo į susitikimą su elfais ir elniu Rudolfu, kuriuos įkūnijo nuostabūs aktoriai, parengę kruopštų laiško Kalėdų seneliui rašymo scenarijų, rašoma spaudos pranešime.

„Norėjome užbėgti prieš šventinį renginių bumą ir padaryti labai nuoširdų renginį ne tik mamoms, bet ir jų vaikams. Labai viliuosi, kad šis kakava ir meduoliais kvepiantis rytas bus puiki įžanga į švenčių laukimo laikotarpį. O kitaip ir būti negali. Prie viso šio vaikų džiaugsmo labai stipriai prisidėjo mūsų draugai „Kalėdų dirbtuvės“, kurios paruošė itin jaukius laiškus vaikams nuo Kalėdų senelio“, - renginio idėją pristatė dviejų vaikų mama, studijos „Lovely mess“ įkūrėja Lauryna Glicienė.

Ypatingos šventės Šemberų ir Gadžijevų šeimose

Švenčių laukimas šiemet labai ypatingas Oksanai Šemberienei ir Patricijai Gadžijevai. Abiejų moterų namuose Šv. Kalėdos šiemet bus garsesnės, su daugiau dovanų ir juoko. Savo planais žinomos moterys nuoširdžiai dalijosi kalėdinėje aplinkoje, kurią sukūrė švenčių dekoratoriai „Konfeti“.

„Kol neturėjome Lukrecijos, statėme kalėdinę eglutę dėl simbolikos, nes rengdavome draugams vakarėlį, tad šis medis būdavo reikalingas kalėdinei nuotaikai sukurti. Šiais metais eglė bei žiemos šventės įgaus visai kitą prasmę. Viskas bus daroma dėl dukrytės. Ji dar labai maža ir tikrai neprisimins pirmųjų Kalėdų bei dovanų, bet viską įamžinsime nuotraukose, tad stengsiuos sukurti kuo didesni įspūdį apie šias šventes.

Beje, mūsų namuose Kalėdų eglė yra puošiama mano vaikystės skarašakės žaislais. Esu labai sentimentali, todėl bandysiu išsaugoti šiuos žaislus Lukrecijai“, - mintimis dalijosi Oksana Šemberienė.

Kalėdinėje šventėje apsilankiusi Patricija Gadžijeva pasakojo, kad švenčių laukimo dvasia jųdviejų su vyru namuose apsigyvena nuo tos akimirkos, kada vyresnėlis Ajus parašo Kalėdų seneliui laišką. Tai dažniausiai įvyksta lapkričio mėnesį. Pasak žinomos moters, išankstinis planavimas ir žinojimas, ko nori šeimos nariai, padeda sutaupyti daug laiko ir nereikalingų dovanų ieškojimo.

„Nesame tie tėvai, kurie verčiasi per galvas dėl dovanų gausos. Per savo tėvystės karjerą pastebėjome, kad dovanodami žaislus vaikui suteikiame tik momentinį susidomėjimą, bet, aišku, ir mūsų namuose po eglute Kalėdų senelis visada palieka apčiuopiamų dovanų. Juk tai vaikams labai svarbu.

Vertiname tradicijas ir laiką su artimiausiais, tad žiemos šventes mums svarbu paminėti su tėvais, broliais, sesėmis, pusbroliais, pusseserėmis, dėdėmis ir tetomis. O mūsų šeimai Kalėdos visada bus ypatingos, nes praėjusiais metais kelios dienos po jų gimė mūsų sūnus Noelis, kurio vardas iš prancūzų kalbos ir reiškia Kalėdas.

O jei grįžtume prie dovanų temos, labai džiaugiuosi, kad „Lovely mess“ studija šiemet suteikė galimybę praturtinti mūsų mylimų meškinų kolekciją. Aš pati nuo mažų dienų juos labai myliu, o mano vaikams tas jausmas, matyt, irgi persidavė. Mums tai ne tik pliušiniai žaislai, kiekvienas meškinas primena keliones, įvykius.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)