Šeštadienio vakarą į kino teatrą „Star City" buvo iškviesti pareigūnai, pranešta apie pavojų keliančius jaunuolius, ginkluotus mačetėmis. Buvo konfiskuotos dvi mačetės ir peilis, o pareigūnus puolę jaunuoliai sužalojo jų veidus.

Įtarimai pareigūnų užpuolimu pareikšti 13-os metų mergaitei, 14-os berniukui ir mergaitei bei 19-os metų jaunuoliui. Dar vienas 14-metis sulaikytas už trukdymą policijos darbui.

Tyrėjai prašo visų, mačiusių incidentą, susisiekti su policija ir pasidalinti turima vaizdo medžiaga, nuotraukomis, įrašais ar kita informacija.

Policijos pareigūnų vadas Ianas Greenas portalui standard.co.uk sakė susidūręs su sąmoningai problemų sukelti siekusiais jaunuoliais: „Tai buvo didžiulis agresijos protrūkis, išgąsdinęs šeimas, atėjusias pasimėgauti maloniu poilsiu kino teatre. Susidūrėme su labai priešišku atsaku, tad tam, kad atkurtų tvarką, pareigūnams teko panaudoti net elektrošoką. Akivaizdu, kad kai kurie žmonės, vakar atėję į minėta kino teatrą buvo ten sąmoningai suplanavę sukelti problemų".