Prancūzijos čempionate dominuojantys PSG penktadienio vakarą namuose 2:0 įveikė „Lille“. Įvarčius pelnė argentiniečiai Mauro Icardi ir Angelis Di Maria.

Vis dėlto daugiausiai dėmesio sulaukė Neymaras. Dėl pakinklinės sausgyslės traumos nuo spalio 5-osios nerungtyniavęs puolėjas nustebino savo gerbėjus pasikeitusia išvaizda – atletas užsiaugino barzdą.

Šeštą kartą aikštėje šį sezoną pasirodęs Neymaras džiugino ir įspūdingais triukais su kamuoliu – futbolininkas dalino ypatingai gražius perdavimus, o vienas iš jų tiesiog sudrebino socialinius tinklus.


Vis dėlto brangiausio pasaulio futbolininko santykiai su PSG sirgaliais vis dar yra įtempti, o tai buvo itin akivaizdu, kai startinėje sudėtyje mačą pradėjęs Neymaras 65-ąją minutę buvo pakeistas.

Į aikštelę nuo suolo pakilo Kylianas Mbappe, o pakeistas Neymaras nesisėdo ant suolo, o išskubėjo tiesiai į rūbinę. Dalis PSG sirgalių išeinantį brazilą nušvilpė.


Paryžiaus klubo strategas po rungtynių teigė, jog Neymaras dar yra toli nuo geros sportinės formos, o jo poelgio po keitimo nesureikšmino.

„Jis nežaidė daugiau nei šešias savaites, todėl šiandien daug iš jo nesitikėjau. Trūko tikslumo ir jam būdingo greičio, bet tai atsiras su laiku.


Nieko tokio, kad jis išėjo. Nereikia pūsti iš to burbulo. Kai kurie žaidėjai taip daro. Man nesvarbu, aš koncentravausi į įvykius aikštėje“, – kalbėjo T. Tuchelis.

Praėjusio sezono vicečempionus įveikę PSG futbolininkai po 14 turų jau turi 33 taškus bei prieš artimiausius persekiotojus „Marseille“ turi net 11 taškų persvarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją