Tai – muzikinis projektas, kuriamas trijų žmonių, šiuo metu gyvenančių Dubajuje. Ten ir gimsta jų hiphopas, trepas, elektroninė šokių muzika ir visa kita, kas teikia satisfakciją bei neša pinigus, rašoma spaudos pranešime.

Grupė „Dubajus“ interviu nedalina ir slepia savo veidus po kaukėmis, nes šiems asmenims nereikia reklamos. Sklando pasakojimai, kad vienas narių – buvusio Vilniaus kriminalinio pasaulio vadeivos sūnus, kuris nuo mažens žino, kokia yra viešumos kaina. Narių vardai – Cripto667, IQ ir JOJO. Tai viskas, ką kol kas pakanka žinoti apie „Dubajų“ – grupę, kuri gimė ne vakar: jau vasarą jie surengė pasirodymą muzikos festivalio „Granatos Live“ repo scenoje.

„YouTube“ buvo viena kompanijos daina, patikusi filmo „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ kūrėjams. Šie kreipėsi į grupę su prašymu naudoti kūrinį kriminalinės dramos garso takelyje.

„Dubajus“ gavo atskirą filmo peržiūrą, po kurios nuskambėjo frazė: „Filmas patiko, tokį jau galima ir pasižiūrėti”.

Iš esmės tai – lyg filmas apie pačios grupės narių gyvenimą, kuriame kasama kriptovaliuta (kaip tik iš to jie ir sukūrė savo pagrindinį kapitalą), pinigų yra tiek, kiek reikia, važinėjama prabangiais automobiliais ir greitais motociklais. Ši tematika dominuoja „Dubajaus“ kūryboje.

Grupės dainų leksika – necenzūrinė, bet ne dėl to, kad taip – kiečiau, o „tiesiog todėl, kad žmonės taip kalba“.

Artimiausiu metu „Dubajaus“ įrašai pasirodys „Spotify“, „YouTube“ ir kitose platformose. O per filmo „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ VIP premjerą buvo išdalintas „mixtape‘as“ – septynių gabalų rinkinys, kuris taip ir vadinasi – „Mixtape“.

Šiandien tikrais faktais paremta kriminalinė drama „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ startuoja visos Lietuvos kino teatruose, o kontraversiškojo titulinio kūrinio „GA GA GA“ vaizdo klipas sprogdina internetą:

Dėmesio! Informuojame, kad kūrinyje yra nenorminės leksikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)