Šiemet debiutavusį trečiosios kartos „Flying Spur“ modelį su jo pirmtaku sieja tik pavadinimas: jis sukurtas ant visiškai naujos platformos, jame montuojamas naujos kartos variklis bei kiti techniniai komponentai. Technologijų gausa šį modelį paverčia pažangiausiu pasaulyje sportiniu reprezentaciniu sedanu, kuris užtikrina didžiausią malonumą tiek jį vairuojant, tiek sėdint ant galinės sėdynės.

Kaip ir kiti „Bentley“ modeliai, jis yra suprojektuotas bei surinktas rankomis Kriu mieste Anglijoje.

Raumeningos bei elegantiškos proporcijos pabrėžia išskirtines automobilio galimybes. Po jo kapotu sumontuotas 6 litrų du turbokompresorius turintis W12 variklis, pasiekiantis 635 AG pajėgumą bei 900 Nm sukimo momentą. Keturiais ratais varomas 5,3 m ilgio modelis iki 100 km/val. įsibėgėja vos per 3,8 sek. bei pasiekia didžiausią 333 km/val. greitį.

Erdvė yra kitas išskirtinis „Flying Spur“ bruožas – jo ratų bazė, lyginant su pirmtaku, tapo net 130 mm ilgesnė. Tai užtikrina dar didesnį važiavimo komfortą, o tūkstančiai „Mulliner“ apdailos pasirinkimo modifikacijų užtikrina, kad klientas susikonfigūruotų visiškai išskirtinį, tik jam skirtą automobilį.

„Bentley“ interjere matoma naujausių technologijų įtaka – jo centre įmontuotas 12,3 colio lietimui jautrus HD ekranas. Pats centrinis elementas yra unikalus, besisukantis, tad vieno mygtuko paspaudimu ekranas gali apsiversti ir vietoje jo atsiras trys solidūs analoginiai variklio duomenų matuokliai arba visa detalė taps apdailos elementu.

"Bentley Flying Spur"

Įvertintas įvairiuose leidiniuose

Nors pristatytas dar neseniai, „Bentley Flying Spur“ jau spėjo gauti pirmuosius apdovanojimus. Prestižiniuose Jungtinės Karalystės „carwow“ rinkimuose reprezentacinis sportinis sedanas buvo pripažintas „Metų prabangiu automobiliu“ (angl. Luxury Car of the Year).

Tinklalapio redaktorius Matas Watsonas pabrėžė, jog rinkimų komisija įvertino elegantišką bei sportišką dizainą, unikalias detales interjere, prabangias apdailos medžiagas. „Šis automobilis priverčia jus pasijausti specialiais vos įlipate į jį. Ir jį vairuoti yra lygiai taip pat malonu kaip būti vežamam“, – teigė M. Watsonas.

Naujojo „Flying Spur“ gamyba pradėta šį rudenį, o pirmiesiems klientams automobiliai bus pristatyti 2020 m. pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)