Pirmąją savo drabužių ateljė Viktorija atidarė prieš 16 metų. Tuo metu ji nepriminė prabangaus drabužių salono – Viktorija išsinuomojo buvusį garažą, kuriame įdėjo langus, apstatė baldais iš šiukšlyno, ir pradėjo kurti sukneles.

Viktorija nuo mažens žinojo, kad bus drabužių dizainerė. Tačiau šiandien ji sako, kad tikrai nebūtų tapusi tokia žinoma ir sėkminga, jei ne jos vyras. Vitalijus daugybę metų dirbo Viktorijos įmonėje, visai nematomą, tačiau ne mažiau sunkų darbą.

„Jis pradėjo pats fotografuoti, kad galėtų fotografuoti mano darbus, jis man padėjo su internetiniu puslapiu, su įmonės kūrimu. Palaikymas čia yra niekis palyginus su tuo, kiek jis darbo realiai. Mes dabar pradedame savo kelią Varšuvoje. Tai nors mano vyras turi kitą darbą, penktadienį mes sėdam į mašiną, prikrautą suknelių, ir važiuojame iki dviejų nakties iki Varšuvos, tada jis iškrauna viską, nes man sako eik pamiegoti, tavo klientės tavęs laukia rytoj. Jis dar valandą nešioja daiktus, krauna tas sukneles, kad aš galėčiau iš ryto atsikelti ir tas klientes priimti. Po to, sekmadienį vakare, jis vairuoja pusę nakties namo, vienas iškrauna sukneles, o šeštą keliasi į savo darbą. Argi tai ne pasiaukojimas?

Aš jums pasakysiu kuo skiriasi sėkmingi ir nesėkmingi žmonės. Tu gali būti bet koks talentingas, tu gali bet ką mokėti gyvenime daryti, bet jeigu tu neturi aplinkos, kuri tave palaiko, kuri dėl tavęs pasiaukos, kuri ne tik palaikymo žodžius pasakys, bet ir veiksmais tave palaikys – tu vienas ne karys. Dėl to labai daug priklauso nuo aplinkos ir netgi nuo tėvų, kai augi. Ar pasakys, kad tu gražiai nupiešei, ar nusisuks ir pasakys – žinai, po vakarienės parodysi. Čia labai svarbu“, – besigraudindama gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo Viktorija.

Itin liekna Viktorija jau daugybę metų kone kasdien pati pasimatuoja bent po vieną vestuvinę suknelę. Ji sako, kad gražų rūbą dar reikia ir nešioti mokėti. Jei moteris nepasitiki savimi, yra susigūžusi, net tobula suknelė įvaizdžio neišgelbės.

Viktorija sako, kad ji intensyviai mokosi save mylėti, ir kasdien skirti laiko sau. Itin gražioje sostinės vietoje gyvenanti Viktorija mėgsta pasivaikščioti su šunimi, ir ilgai ryte ruošiasi į darbą – darosi makiažą, geria kavą. „Man tai didžiulis malonumas“, – sako dizainerė. Bent tris kartus per savaitę Viktoriją sutiksite sporto klube.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)