Taip, kaip vyrams atsibosta savos žmonos kūnas, taip ir moterims. Vaikai išėjo, jokio ryšio nėra, gyvena du skirtingi žmonės, o vienatvė dviese – baisiau nebūna... Nežinau, ar galima kažką lipdyti, nes kai moteris priima sprendimą – viskas. Meilė yra labai trapus dalykas, daugelis to nesupranta, bet nieko nesuklijuosi. Gyventi dėl turto, tai likusią gyvenimo dalį praleisti kalėjime. Ir nors žinai, kad kitas vyras greičiausiai bus tik iš serijos – trumpai ir maloniai, kad faktiškai vyresniame amžiuje neįmanoma susirasti kito partnerio, viskas būna taip atsibodę, kad geriau – vienatvė. Jei nenorim tokios pabaigos, reikia gyvenime ir žaisti, reikia norėti kurstyti ugnį, reikia kalbėtis apie jausmus, apie intymumą, reikia džiaugtis kartu, ilsėtis kartu, juoktis kartu ir tobulėti.

Kiek Lietuvoje vyrų lankosi teatruose, kiek „Scanorama“ festivalyje? Vien moterys, apie ką su jais šnekėtis sulaukus brandos, kai lovos reikalai jau dešimtoje vietoje. Norisi draugo, o ne tik meilužio, juk artėja finalas, ne taip baisu eiti jo link dviese.

Ar pritariate autorės nuomonei? O gal teko irgi patirti krizinę situaciją santykiuose, tačiau pavyko ją įveikti? Galbūt žinote vaistų, kaip įveikti atsiradusią rutiną? Ką daryti, jei bėgant metams poros interesai vis labiau išsiskiria? Galbūt dėl to jums teko pasukti skirtingais keliais?

Pasidalinkite savo patirtimi el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu skyrybos arba pasinaudokite platforma apačioje.