Prieš keletą mėnesių Monique susidūrė su sveikatos negalavimais. Tuomet ji nusprendė, jog be vaistų reikia imtis ir kitų priemonių bei pailsėti. „Reikėjo išvykti ten, kur šilta. Patikrinau, kur lapkritį būtų karšta ir tiesiog pasirinkau Izraelį.

Tačiau šioje kelionėje vis kažkokie nesusipratimai iškildavo. Vieną naktį net nežinojau, ar turėsiu kur nakvoti. Prieš išvykstant rezervavome viešbutį, bet įvyko nesusikalbėjimas su viešbučio darbuotojais. Norint pratęsti viešnagę šiame viešbutyje to padaryti tiesiog nepavyko. Reikėjo mokėti tikrai didelę pinigų sumą ir susidurti su negeranorišku aptarnaujančiu personalu.

Pastebėjau ir tai, kad ten penkių žvaigždučių viešbučiai yra tarsi trijų žvaigždučių pas mus. Na, bent jau man nepasisekė tokiuose apsistoti ir, tiesą sakant, negrįžčiau ten. Tačiau nenoriu ir nuteikti žmonių neigiamai patirčiai. Galbūt tik man pasitaikė tokie nesklandumai“, – patirtimi dalijosi dainininkė.

Dar vienas nesklandumas jos laukė išsiruošus į Negyvosios jūros turą, kur siūlanti šią pramogą įmonė visus klientus turėjo pasiimti iš viešbučio, bet vėliau atsiuntė elektroninį laišką, jog patiems 5 val. ryto teks nusigauti iki kito viešbučio. Kartu su grupele žmonių laukusi dainininkė pamatė autobusą ir tik į jį sulipus visi poilsiautojai sužinojo, kad tai ne jų autobusas, o tas, kuris turėjo paimti juos, tiesiog neatvyko. Taigi, galiausiai prie Negyvosios jūros dainininkei teko nusigauti savarankiškai.

„Daugiau ar mažiau aptarnaujantis personalas visur yra nemandagus. Tik sutikus malonų personale dirbantį žmogų – jis tapdavo tikru aukso grynuoliu.

Nepaisant visų neigiamų patirčių, esu nusiteikusi į viską žvelgti pozityviai. Buvo daug gražių vaizdų ir akimirkų. Man tai buvo labai turtinga kelionė naujais įspūdžiais ir išsipildžiusiomis svajonėmis. Atradau savo ramybės oazę delfinų rife, kur praleidome tris dienas. Buvo tarsi neįmanoma išeiti. Visi buvo tokie lengvi, pozityvūs ir tarsi išskridę. Supratau, kad ir Lietuvoje turiu aplankyti delfinariumą“, – sakė ji.

Didelį įspūdį jai paliko ir Negyvoji jūra, kurią galiausiai pavyko pasiekti. Ir nors šioje kelionėje Monique tikėjosi poilsio, bet turėjo susidurti su iššūkiais, sakosi geriau pažinusi save ir kai kurias savo savybes, o likus trims dienoms iki grįžimo, pradėjo kurti melodijas, kurios galimai taps ir naujomis dainomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)