Mokytojas taip pat atskleidė, kad smagiausia dirbant su vaikais yra jų atvirumas. „Atvirumas, žaismingumas, o kartais, – pridūrė jis, – ir liūdnumas.“ Mes, suaugusieji, esame įpratę slėpti savo jausmus, ir pamirštame, koks svarbus yra paprastas ir nuoširdus bendravimas.

Draugiškas, kūrybingas ir iniciatyvus mokytojas – džiaugsmas ne tik vaikams, bet ir lopšelio-darželio bendruomenei. „Jis sugeba uždegti, – kalbėjo įstaigos vadovė Rimutė Latvienė, – rasti iš visų situacijų išeitį lengvai ir įdomiai.“

Gražių žodžių negailėjo ir vaikai, kuriuos labiausiai žavi N. Bakulo muzika ir gerumas. Kaip pastebėjo priešmokyklinio ugdymo pedagogė Renė Karsokienė, prie lopšelio-darželio kolektyvo prisijungęs mokytojas įnešė naujų idėjų, padėjusių pakeisti ne tik vaikų, bet ir tėvų požiūrį į meninį ugdymą.

Kitas istorijas rasite rubrikoje – Ačiū už pamokas.

Naujų ugdymo metodų taikymą, tinkamo emocinio klimato kūrimą, mokyklos bendruomenės telkimą skatina ES fondų finansuojamos priemonės - „Kokybės krepšelis“, „Ikimokyklinio ir bendrojo ugdymo mokyklų veiklos tobulinimas“, „Mokyklų pažangos skatinimas“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)