„Formuodami naujausios parduotuvės asortimentą, siekėme optimalaus balanso, kuris atitiktų ją pravažiuojančių ir trumpam užsukančių, netoli gyvenančių ir šalia esančioje ligoninėje besigydančius lankančiųjų bei sveikstančių poreikius. Atitinkamai, parduotuvėje įrengti naujausi mūsų prekybos tinklo sprendimai – šviežių salotų ir vietoje ruošiamų karštų mėsos gaminių savitarnos barai, kuriuose pirkėjai patys gali išsirinkti mėgstamų produktų ir čia pat, vietoje, pasiruošti sveikų užkandžių, sočius pietus ar vakarienę“, – sako „Rimi Lietuva“ Prekybos centrų valdymo vadovė Irina Miklienė. Pasak jos, pirkėjai parduotuvėje taip pat ras platų šviežių vaisių, daržovių, fasuotų mėsos, žuvies gaminių, kuriuos patogu pasiimti su savimi, vykstant namo ar lankyti sveikstančio artimojo, asortimentą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Atidaryta nauja „Rimi“ parduotuvė Panevėžyje

Į naujausios „Rimi“ asortimentą taip pat įtraukti ir apie 20 proc. jo sudaro privačių prekės ženklų produktai, leidžiantys efektyviai naudoti maistui skiriamą asmeninį ar šeimos biudžetą bei nesudėtingai pasirūpinti kasdieniais jos mitybos poreikiais. Tarp „Mano dienai“ prekių pirkėjai ras prekybos tinklo kulinarų, konditerių vartojimui jau paruoštų gaminių – nuo šviežios kasdienės duonos iki šventinių tortų ir desertų. Besirūpinantieji artimųjų ir savo gera savijauta, naujausioje „Rimi“ taip pat galės įsigyti „Rinkis sveikiau“ prekės ženklu pažymėtų – sveikesnių, pagal kompetentingų organizacijų ir institucijų nustatytus kriterijus atrinktų produktų be GMO, hidrintų riebalų, mažesniu druskos ir cukraus kiekiu, daugiau skaidulinių medžiagų produktų.

Apsiperkančiųjų patogumui, šalia naujausios „Rimi“ įrengta 30 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, kurią pirkėjai gali lengvai pasiekti ir su naujausiais, lengvais bei manevringais pirkinių vėžimėliais. Prekybos centre „Rimi“ Panevėžio miesto gyventojams ir svečiams duris atvers ir vaistinė „Camelia“.

Atidaryta nauja „Rimi“ parduotuvė Panevėžyje

Šiandien Panevėžyje atidaryta „Rimi“, kurioje sukurta 30 naujų darbo vietų, – trečioji tinklo parduotuvė šiame mieste. Klaipėdos gatvėje ir prekybos centre „Ryo“ veikia „Rimi Hyper“ formato parduotuvės. Tinklo prekybos centrų skaičius Panevėžyje šiemet dar didės – iki 2019-ųjų pabaigos miesto gyventojus ir svečius naujausia „Rimi“ pasitiks Ragaudžių gatvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)