„Nesvarbu, ar tai būtų Patricijos gimtadienis, ar jos draugų – mano dukra niekada nevalgys nieko, kas būtų susiję su normaliu maistu. Ji visada nuo stalo čiups tai, kas yra saldu: morengai, keksiukai, saldumynai, tortas ir t.t. Kadangi šįkart buvo jos gimtadienis, pamaniau, kad nieko tokio, užsimerkiau ir leidau jai pasmaguriauti“, – nusijuokia Nijolė.

Tiesa, gimtadienio šventės tema buvo ne saldumynai, o meilė žirgams. Patricija jau kuris laikas dievina šiuos gyvūnus.

„Šventė vyko žirgų tematika. Vaikai Patricijai dovanojo kuponus treniruotėms su žirgais. Vasarą kartu praleidome nemažai laiko žirgyne, stovyklose, retkarčiais pajodinėdavome su šeima, todėl vaikui visa tai labai užsifiksavo. Man labai malonu, kad mano dukra užmezgė tokį ryšį su šiais gyvūnais. Turime netgi jos išsakytą norą, kad visi žaislai, konstruktoriai ar dėlionės turi būti susiję su žirgais ar jų priežiūra. Todėl ir ši šventė buvo skirta jos mylimiausiems gyvūnams“, – šypteli ji.

Pasiteiravus, koks jausmas apima matant, kaip auga dukra, dainininkė neslepia, kad laikas bėga išties labai greitai.

„Manau, kad kiekvieni metai yra tokie ypatingi, tokie kitokie – jie vis atneša naujų dukros minčių, pasisakymų, o man be galo malonu visa tai stebėti. Kartais gailiuosi, kad kai kurių jos minčių ar išsireiškimų aš neužsirašau, juk būtų taip smagu visa tai prisiminti jai užaugus. Žiūriu į ją ir stebiuosi, kokia ji nuostabi“, – DELFI pasakoja pašnekovė.

Stebėdama savo dukrą Nijolė joje labiau mato savo vyro bruožų.

„Ir tai nervina“, – su šypsena sako ji.

„Bandau įžiūrėti ir savų bruožų, bet labiausiai matau savo vyrą joje, jo mimikas, žvilgsnį. Tai dažnai mane stebina. Vyras yra tikras tuo, kad tai jo vaikas (juokiasi). Na, nieko, tikiu, kad antras bus berniukas ir jis bus panašus į mane. Su plačiu žandikauliu, kas man yra labai gražu“, – juokdamasi priduria ji.

Dar iki gimtadienio šventės Nijolės šeimoje įvyko smagus kuriozas.

„Vyras gamino pakvietimų į šventę maketus, juos pagamino ir atspausdino 30 vienetų – na, kad būtų daugiau, atsargai. Mes pasidarėme svečių sąrašą, iš viso buvo 16 vaikų. Vieną dieną vyras dukrai padavė tuos kvietimus, kad ji išdalintų juos savo draugams, tai Patricija namo grįžo tik su 2 likusiais pakvietimais. Ji iš viso pakvietė 28 vaikus! Tai gimtadienis buvo stiprus, atėjo beveik visi, visos pirmos klasės A, B ir C“, – juokiasi pašnekovė.

Nijolė džiaugiasi ne tik puikiai pavykusia švente, bet ir tuo, kad jai niekuo nereikėjo rūpintis.

„Žaidimų kambarys „Vaikystės miestas“ buvo išties didelis, todėl kiekvienas vaikas rado kuo užsiimti, ką nuveikti ar ką pamatyti. Didžiausio populiarumo sulaukė šlykštukų gamyba, kiekvienas svečias gavo jų dovanų išsinešimui.

Labiausiai norisi padėkoti Rasai Micachienei, kuri pasirūpino visa švente nuo iki. Ji be proto kūrybinga moteris. Gimtadienis buvo išpildytas tobulai: dekoracijos, veiklos, užsiėmimai, maistas, ledų tortas – viskas. Man nereikėjo niekuo rūpintis. Tai buvo pirmi metai, kuomet dėl dukters gimtadienio nereikėjo sukti galvos“, – džiaugiasi Nijolė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)