Suspindės gatvės

„Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, taip pat šventiškai nušvis Kėdainių miesto gatvės: kartu su egle įsižiebs Didžiosios Rinkos aikštės apšvietimas, nušvis visa Č. Milošo, Tilto gatvė, J. Basanavičiaus gatvėje nušvis kalėdinė dekoracija „sparnai“, Didžiojoje gatvėje spindės žvaigždės-kometos. Apšvietimas ir kalėdinės dekoracijos akį džiugins ir į senamiestį pasigrožėti kvies iki pat sausio“, – trumpai apžvelgė Kėdainių miesto seniūnas Algirdas Krivičius.

Ir naujos, ir senos

Tiesa, paklaustas, ar žadama kokių naujovių, seniūnas nenorėjo atvirauti. Sakė, kad kraštiečiams apie tai žinoti dar kiek per anksti.

„Tilto gatvėje kabinamos visiškai naujos dekoracijos. Kitose gatvėse švies tos pačios dekoracijos, kurios buvo ir pernai. Eglutė tradiciškai bus karkasinė, o šakas taip pat tradiciškai mums dovanos miškų urėdija. Žinoma, bus ir naujovių, apie kurias savivaldybė informuos vėliau. Dabar miesto puošimas dar tik prasideda. Tik pirmieji žingsniai“, – komentavo A. Krivičius.

Kėdainių miesto seniūno teigimu, šventiniam kalėdiniam laikotarpiui tradiciškai bus kviečiami pasipuošti visi krašto gyventojai.