Bankroto administratorius ir specialieji valdytojai iš audito bendrovės „Ernst and Young“ (EY) gali patvirtinti, kad „Jingye Steel (UK) Ltd“ ir „Jingye Steel (UK) Holding Ltd“ perims „British Steel Limited“ bendrovės verslo ir turto valdymą“, – sakoma pranešime, kuriame priduriama, kad šis sandoris buvo sudarytas su reguliuotojų sąlygomis.

Bendrovė „Jingye“ atskirame pranešime pranešė, kad į gegužę žlugusią „British Steel“ per 10 metų bus investuojama 1,4 mlrd. eurų, taip bendrovei grąžinant stabilumą ir konkurencingumą.

Bendrovė taip pat sakė, kad šis sandoris išgelbės tūkstančius darbo vietų Didžiojoje Britanijoje ir sukurs milžinišką plieno bendrovę. „Su šiuo sandoriu sujungsime du verslus ir sukursime didelę ir ambicingą pasaulinio lygio plieno grupę“, – sakė „Jingye“.

„Šis sandoris sujungs dviejų verslų patirtį ir įtvirtins ilgalaikę „British Steel“ veiklą, tęsiant aukštos kokybės plieno gaminių gamybą, – teigė bendrovė. – Užbaigtas pirkimo sandoris išsaugos tūkstančius darbo vietų Didžiajai Britanijai svarbioje pramonėje.“

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)