Laidoje su Radistais prodiuseris ir buvęs žymus krepšininkas atsakė į ne vieną nepatogų klausimą – apie vizitus pas psichologą, santykius su žmona bei vaiku, serialus, meilę filmams bei pyktį ir norą keršyti.

Mėgsta laiką leisti su sūnumi

Vienas pirmųjų laidoje užduotų klausimų – apie santykius su sūnumi. Anot Rolando, kartu su sūnumi jis labai mėgsta būti, o jų drauge praleistas laikas yra labai įvairus.

„Mes labai daug ką veikiame. Dažnai keliaujame, sportuojame, pykstamės. Jis pirmokas. Vienąkart bandžiau jam padėti ruošti pamokas, bet nieko pats nesupratau, susinervinau ir numečiau viską. Mano sūnus yra dalis mano gyvenimo, mano draugų ir aplinkos.

Turiu tikriausiai žavingiausią laikotarpį savo gyvenime. Mano sūnus labai mėgsta sportą, krepšinį“, – laidoje sakė R.Skaisgirys.

Rolandas Skaisgirys su sūnumi

Kitas klausimas buvo gana provokuojantis. Žymaus prodiuserio skaitytojas paklausė, ar jis yra kada būvęs pagyringas per krepšinio varžybas. Atsakymas daugelį išties nustebntų.

„Aš pachmielnas visada daug geriau pataikydavau. Pavyzdžiui, jeigu paklaustumėte rašytojų ar poetų, tai ir jie ant pachmielo rašo pačius geriausius kūrinius. Aš geriausiai mesdavau ant pachmielo. Žinoma, tai niekam nėra joks pavyzdys, taip tikrai nereikia daryti“, – tikino žymus vyras.

Apie depresiją ir apsilankymus pas psichologą

O štai pasiteiravus, ko jis niekada daugiau nekartotų gyvenime, jis tikino, kad tokių dalykų, ko gero, net nėra – jis kartotų viską ir gal net ne vieną kartą. Jis taip pat pripažino, kad tikrai yra susidūręs su niūriomis mintimis bei depresija.

„Kartočiau viską. O kalbant apie tai, kas kainavo brangiausiai, tai mano byla. Ji kainavo ne tiek finansiškai, o mano būdo pasikeitimu. Aš tapau kitokiu. Iš esmės, aš net nežinau, ar aš myliu ką nors. Aš pasidariau labai uždaras.Aš praradau norą sakyti tai, ką aš galvoju, nusišnekėti arba juokauti. Tikriausiai mane užpuolė depresija“, – pripažino vyras.

Rolando teigimu, jis bandė kovoti su tokiais niūriais jausmais, lankėsi pas psichologą.

„Vaikščioju pas psichologą. Tiesą sakant, pas jį pradėjau vaikščioti dėl sūnaus, nes aš nežinojau, kaip elgtis su tuo vaiku. Bet paskui pastebėjau, kad vaikštau dėl savęs. Man padeda, pradėjau jaustis laisvesnis. Tai reikalauja daug pastangų, jeigu tu visą laiką meluoji, tu niekaip ir neatsiversi. Jeigu tu pradedi nors truputį eiti giliau, tada gali ir susigraudinti.

Rolandas Skaisgirys

Baisiausios mintys, kurios tuomet sukosi galvoje, kad aš noriu visiems atkeršyti. Pykau ant visų, ant draugų, bendradarbių... Bet noras išliko. Pas pasichologą vaikštau jau apie pusę metų. Psichologas tau padeda atsiverti, išsikalbėti, įsivertinti save, jis nedaro kažkokios bendros išvados“, – kalbėjo prodiuseris.

Apie meilę serialams

Kita pokalbio tema – serialai. Anot jo, sukurti gerą serialą yra sunku, bet principas yra vienas ir vienintelis.

„Gerų serialų principai yra tokie patys kaip ir knygų. Tiksliau yra vienas principas – pelenės principas. Ten yra tam tikra aritmetika, kas turi įvykti kažkurią minutę, kaip turi prasidėti ir baigtis. Net kalbant apie pačius geriausius pasaulio serialus, matematinė fabula beveik nesikeičia – keičiasi aktoriai, manieros, bet pagrindas išlieka tas pats. Lietuvoje didžiausia problema yra ta, kad mes sau negalime leisti skirti tiek daug laiko.

Esmė tokia, kad jei turime nufime nufilmuoti 24 minutes per pamainą, tai užsienyje jie su savo pinigais gali nufilmuoti trigubai ar keturgubai daugiau. Mūsų aktoriai tekstus turi mokytis naktį, o tokių kaip Šapras (Vytautas Šapranauskas) – jau nebėra. Jam nereikėdavo mokytis. Jis pažiūrėdavo į tekstą ir iškart jį jau mokėdavo. Tokių aktorių yra labai nedaug.

Rolandas Skaisgirys

Aš, kiek pamenu, pačioje pradžioje tiesiog žiūrėjau, ko nėra televizijoje ir kas man labiausiai patiktų. Taip išėjo, kad susipažinau su Alvydu Šlepiku, pradėjau vaikščioti į Poezijos pavasarį, pradėjau su jais gerti. Atradau visai kitą žmonių ratą. Taip išėjo natūraliai, nors skaityti man labai patiko ir iki tol“, – apie meilę kinui kalbėjo jis.

„Aš pasitikiu žmonėmis, komanda, bet tuo pačiu ir visada ją prižiūriu. Filmo kaina – nuo 200-400 eurų. Viskas priklauso nuo pamainų kiekio“, – taip pat pridūrė jis.

Kalbėdamas apie moteris vyras pusiau juokais, pusiau rimtai pasakė, kad jam patinka nenatūralios ir didelės krūtinės.

„Man patinka įdėtos krūtinės. Aš net buvau sugalvojęs akciją prieš kažkiek metų – įstatyti dešimt silikoninių papų nemokamai. Tai būtų buvę laidos formate“, – apie dar neįgyvendintus planus juokavo jis.

Daugelis puikiai žino serialą, kuris, bent kaip interpretavo žiniasklaida, buvo sukurtas R.Skaisgirio žmonai Vaidai. Nors, prodiuserio teigimu, seriale yra labai daug detalių iš jo asmeninio gyvenimo, bet, kad tai apie jo žmoną jis nėra sakęs nei viename interviu.

„Tai, kad aš tai sukūriau savo žmonai, yra tik žurnalistų interpretacija. Aš sukūriau serialą „Glostyk bobiką“. Net kalbant apie serialą „Moterys meluoja geriau“, pačios pirmos dešimt serijų buvo sukurtos iš mano pažįstamų moterų paveikslų. Aš naudoju daug asmeniškų detalių, net ir savo tėvų juokų, kuriuos atsimenu. Taip, „Glostyk bobiką“ seriale galima rasti daug situacijų iš mano asmeninio gyvenimo. Aš jums išduosiu paslaptį – esu labai jautrus žmogus visoms prasmėmis. Aš verkiu, susigraudinu, kai žiūriu filmą ar skaitau knygą. Buvau neseniai filme, kur buvo tokia banali pabaiga, bet vis tiek išspaudžiau ašarą. Buvau vienas, mėgstu eiti vienas į filmus“, – tikino pašnekovas.

Santykiai su žmona komplikuoti

Kitas skaitytojų klausimas susijęs su jo žmona. Daugeliui nėra paslaptis, kad dar šiais metais viešumoje buvo pasirodžiusios nuotraukos ir gandai, kad jo žmona jam yra neištikima.

„Mes su žmona jau esame kartu apie devynerius metus. Prieš pusę metų aš būčiau kalbėjęs vienaip, kadangi man labai „svarbi“ žmonių nuomonė, aš pasakysiu taip: jūs visi tik skiriatės, o jūs pabandykit nesiskirti. Taip dabar viskas ir vyksta, mes bandom atrasti, kodėl būti kartu, kodėl mes galėtume būti kartu. Jei tik dėl vaiko – nesąmonės, taip neturėtų būti. Gal po pusės metų bus kitaip.

Man žiauriai nepatinka, kaip ji šlepsi, kaip velka kojas su batais.Yra daug dalykų“, – taip pat pusiau juokaudamas kalbėjo žymus vyras.

Vaida Skaisgirė, Rolandas Skaisgirys

Laidoje taip pat pasiteirauta, ar jis yra kada pakėlęs ranką prieš moterį.

„Taip, esu klasiokei įspyręs ir manęs tada vos neišmetė iš mokyklos. Spyriau per stipriai“, – pripažino jis.

Paklausus, ar jis lengvai atleidžia neištikimybę, jis pripažino, kad visos jo moterys buvo neištikimos.

„Man atrodo, kad lengvai. Man visos buvo neištikimos. Manau, kad tai tiesiog įgimta. Aš visada stengiuosi meluoti, kad man nesvarbu, kad nuo manęs viskas nubėga kaip nuo žąsies, bet iš tikrųjų taip nėra. Aš dažnai pykstu, galėčiau dažnai su visais ginčytis. Aš su visais ginčijuosi, mėgstu atrėžti atgal kitiems žmonėms“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)