„Kaip ir visas mūsų sezonas – dar kartą amerikietiški kalneliai tokie. Sugebame sužaisti Europos taurės rungtynės išvykoje padarydami 9 klaidas, atvažiuojame į Kėdainius ir padarome 17 klaidų bei leidžiame jiems nusiimti 14 kamuolių puolime. Dar beveik 20 taškų jie įmetė greitajame puolime. Daugiau nei pusė – lengvi taškai.

Iš kitos pusės, pereidami iš puolimo į gynybą prasižengiame šešis kartus tada, kai jau esami surinkę komandinių pražangų limitą. Tai yra neatleistina. Labai sudėtinga žaisti, kai tiek koncentracijos klaidų“, – atsiduso D. Adomaitis.

Rezultatu 65:68 Kėdainiuose kritę sostinės atstovai tepataikė vos 4 tritaškius iš 22-iejų (18 proc.), tik 11 baudų iš 19-os (58 proc.) ir padarė net 17 klaidų.

Sensacingą pergalę „Nevėžiui“ nukalė įspūdingas 20-mečio graiko Georgio Kalaitzakio, surinkusio 22 taškus, pasirodymas. Tuo metu 19-mečio Deivido Sirvydžio tritaškis prieš pat sireną, galėjęs išplėšti pratęsimą, skriejo į lentą.

Triumfuoti Mariaus Kiltinavičiaus, kuris prisipažino, kad tai – saldžiausia jo karjeros pergalė, auklėtiniams nesutrukdė net tai, kad mačą prieš LKL vicečempionus dėl traumos praleido beveik po 15 taškų renkantis Laurynas Beliauskas.

Primename, kad „Ryto“ artėjantį trečiadienį, lapkričio 13 d., laukia itin svarbus Europos taurės mūšis savo arenoje su Limožo CSP ekipa, kuriai pirmame rate pralaimėta 61:82.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)