Pranešimas apie avariją buvo gautas šeštadienį 16.45 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Pirminiais duomenimis, įvykio metu nukentėjo žmonės.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius DELFI informavo, kad įvykio metu prispaustų žmonių nebuvo.

Anot ugniagesių, įvykio vietoje medikai apžiūri avarijos metu nukentėjusius asmenis. Pirminiais duomenimis, nukentėjo du žmonės.

Avarija Rokiškio rajone

Skriejo dideliu greičiu

Įvykio vietoje DELFI pavyko sužinoti, kad du lengvieji automobiliai („Opel“ ir VW) nežinomomis aplinkybėmis nuvažiavo nuo kelio į mišką, kuriame yra pelkė.

Pasirodo, kad VW automobilis įvykio metu liko gulėti ant stogo, jame buvę daiktai vertimosi metu išbyrėjo ir liko kabėti ant medžių.

Avarijos metu buvo sužaloti abu vairuotojai. Medikai nelaimėlius skubiai išgabeno į ligoninę. Kol kas nėra aišku, ar jų gyvybėms gresia pavojus.

Manoma, kad automobiliai lėkė dideliu greičiu ir vertėsi ne vieną kartą.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad vienas iš vairuotojų yra labai sunkios būklės, kitas - neblaivus, jam nustatytas vidutinis girtumas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Rokiškio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Bus papildyta.