Turkijos sostinėje tris kėlinukus kova virė taškas į tašką. Susitikimo pradžioje šeimininkus į priekį vedė 6 taškus pirmame kėlinuke pelnęs Nando De Colo, o po ilgosios pertraukos iš prancūzo estafetę perėmė prieš savo buvusią komandą rungtyniavęs amerikietis Derrickas Williamsas.

Nepaisant solidaus NBA patirties turinčių krepšininkų žaidimo „Bayern“ demonstravo kovingumą ir niekuo nenusileido tituluotiesiems varžovams. Pirmaisiais smuikais Vokietijos klubo puolime griežė Vladimiras Lučičius ir Gregas Monroe, svariai prisidėjęs prie įtikinamai laimėtos kovos po lentomis (28:19).

Susitikimo pabaigą nulėmė „Fenerbahče“ spurtas ketvirtojo kėlinuko pradžioje. Lemiamą susitikimo dalį spurtu 11:2 pradėję šeimininkai susikrovė didžiausią iki tol rungtynėse turėtą 8 taškų persvarą, o likus žaisti kiek mažiau nei keturias su puse minutės Melihas Mahmutoglu tritaškiu suteikė Stambulo ekipai rekordinį 11 taškų pranašumą.

Turkijos rinktinės snaiperio tolimas šūvis tapo lemtingu smūgiu. Per likusį laiką svečiai iš Bavarijos nesugebėjo apčiuopiamiau sumažinto savo atsilikimo ir patyrė antrąją nesėkmę iš eilės. Stambulo klubui tai buvo pirmoji pergalė po trijų paeiliui patirtų pralaimėjimų.

„Fenerbahče“: Derrickas Williamsas 19, Melihas Mahmotoglu 14 (4/5 trit.), Kostas Sloukas 13, Nando De Colo 12, Nikola Kaliničius 10 taškų.

„Bayern“: Gregas Monroe 19 (7 atk.kam.), Vladimiras Lučičius 14, Petteri Koponenas ir Maodo Lo po 11, Paulas Zipseris 10 taškų.

Aštuntajame ture „Bayern“ svečiuose susitiks su „Valencia“, o „Fenerbahče“ laukia išvyka į Maskvą ir akistata su vietas CSKA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)