Monicą Geller ir Chandlerį Bingą, seriale pora tapusius ir susituokusius personažus, įkūniję aktoriai trumpam susitiko dviese, be likusios komandos. C. Cox pasidalino asmenuke iš šio mažučio susitikimo ir informavo apie M. Perry.

Žinoma, būtų paprasčiau, jei jis tiesiog pasektų Jennifer Aniston pavyzdžiu ir galiausiai susikurtų „Instagram“ paskyrą.


„Spėkite, su kuo aš šiandien pietavau. Taip, žinoma! Ar galėčiau būti dar laimingesnė?“ – prie nuotraukos prirašė C. Cox ir pridėjo grotažymę #tikridraugai (#realfriends).

Judviejų kolegos iš serialo „Draugai“ džiaugsmingai sutiko šią nuotrauką. Lisa Kudrow ir J. Aniston ją pakomentavo.

„Matty!!, – šūktelėjo J. Aniston ir pridūrė tris raudonas širdelės ikonėles. – Myliu jus, draugai“.


L. Kudrow parašė: „Tai pasisekė. #gražūsžmonės (#beautifulpeople)“.

Nenuostabu, kad gerbėjai turėjo daugybę klausimų: Kaip jiems sekasi? Ar bus serialo „draugai“ sugrįžimas? Kada jie ir vėl susitiks ir ar gerbėjai galės dalyvauti tame susitikime?

J. Aniston neseniai pasirodė „The Ellen DeGeneres Show“. Pokalbių laidoje aktorė pranešė, kad komanda pirmą kartą per 15 metų „šį tą veikia kartu“. Tačiau serialo sugrįžimo laukti nereikėtų.


Viena iš serialo kūrėjų Marta Kauffman spalį atmetė tikimybę, kad serialas sugrįš. Televizijos festivalyje „Tribeca“ vykusiame renginyje, skirtame 25-ajam „Draugų“ jubiliejui, ji taip pat sakė: „Nekursime jokių naujų serijų, nebus jokio sugrįžimo. Serialas buvo apie tą gyvenimo laikotarpį, kai draugai yra tavo šeima. Naujos serijos nepralenktų to, ką mes sukūrėme“.

Tačiau jei visgi nutiktų taip, kad serialas sugrįžtų į ekranus, gali būti, jog sugrįžtų ir „storoji Monica“.


Paklausta apie tai, ar Monicos kostiumo prireiktų, jei komedija sugrįžtų, kostiumų dizainerė Debra McGuire sakė: „Taip, manau, kad taip nutiktų. Manau, išties liūdna, kai kažkas turi tokį antsvorį, kuris užvaldo visą gyvenimą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)