Kartu su aukštosios mados dizaineriu sukurta kolekcija perteikia „Giambattista Valli“ mados namų DNR. Šią kolekciją galima įvardinti kaip pačio Giambattista Valli kūrybos retrospektyvą, kuri apjungia per pastaruosius 10 metų pristatytus siluetus, raštus ir Paryžiuje kuriančio dizainerio filosofiją.

Bendradarbiavimas su „H&M“ dizaineriui yra pirmasis tokio tipo projektas, kuris taip pat žymi ir pirmąjį dizainerio posūkį į vyriškų drabužių kūrimą.

„H&M“ suteikė man puikią galimybę pristatyti savo stiliaus viziją ir požiūrį į grožį platesnei auditorijai. Mano tikslas – dalytis meile grožiui, tapti nuostabių kasdienybės akimirkų dalimi bei kurti meilės istorijas visame pasaulyje“, - teigia dizaineris Giambattista Valli.

Dizaineris Giambattista Valli įkūrė savo vardo ženklą 2005 m. Iš Romos į Paryžių gyventi persikėlęs dizaineris savo kūrybą šiuo metu vysto Prancūzijos sostinėje, kurioje 2011 m. pristatė ir pirmąją aukštosios mados kolekciją. Giambattista Valli mados industrijai pristatė naują požiūrį į prabangą, taip pritraukdamas jaunesnės kartos dėmesį visame pasaulyje.

„Giambattista Valli x H&M“ kolekcija visame pasaulyje pasirodys lapkričio 7 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)