Šiose pirmenybėse dalyvauja Prancūzijos, Italijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos, Vokietijos, Lenkijos, Monako, Rusijos, San Marino ir Lietuvos nacionalinės padelio rinktinės.

Individualių porų varžybose Lietuvai atstovauja Aleksas Tverijonas ir Algirdas Draugelis, Robertas Sadovskis ir Laurynas Antropikas, Luidžis Pakula ir Skirmantas Mačinskas, Pijus Mockus ir Titas Mikelevičius. Komandos treneris – Artūras Molis.

Pirmą čempionato dieną lietuviai iškovojo tris pergales ir patyrė vieną pralaimėjimą. A. Tverijonas ir Algirdas Draugelis 7:6 (7:2), 6:2 nugalėjo Cyrilą Soltnerį ir Yanną Pecheralį iš Monako, L. Pakula ir S. Mačinskas 7:5, 6:3 pranoko Giradi Jarno ir Davide Bertuccini iš San Marino, P. Mockus ir T. Mikelevičius 6:3, 6:1 susitvarkė su Fabio Mengoni ir Gianluca Loungo iš Italijos, o R. Sadovskis ir L. Antropikas 3:6, 1:6 nusileido Richardui Brooksui ir Louie Harrisui iš Didžiosios Britanijos.

Komandų varžybose lietuviai grumsis B grupėje su Prancūzijos ir Olandijos rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją