Praėjusį pavasarį su Maskvos CSKA Eurolygos čempionu tapęs 33-ejų ispanas vasarą persikėlė į Milaną, kur apsivilko „dizainerių“ marškinėlius.

Nors pirmąjį šio sezono mačą Eurolygoje Ettore Messinos auklėtiniai pralaimėjo, vėliau „Olimpia Armani“ iškovojo penkias pergales paeiliui ir yra tarp turnyro lentelės lyderių.

Praėjusį penktadienį Milano klubas ant menčių paguldė ir iki tol be kluptelėjimų žengusią „Barceloną“, šią savaitę atvykstančią į Lietuvą.

S. Rodriguezas buvo vienas iš pagrindinių Milano ekipos pergalių kalvių. Vidutiniškai per rungtynes ispanas pelnė po 16,7 taško, rinko po 5,5 rezultatyvaus perdavimo, 17,3 efektyvumo balo ir iš viso pataikė 15 tritaškių metimų.

Eurolygos mėnesio MVP yra teikiamas jau 16-ąjį sezoną, tačiau S. Rodriguezas tapo vos antruoju Milano ekipos krepšininku, gavusiu šį titulą. Praėjusį vasarį tokį įvertinimą gavo Mike'as Jamesas, vėliau savotiškai pasikeitęs vietomis su S. Rodriguezu – amerikietis vilki Maskvos CSKA marškinėlius.

Pažymėtina, kad S. Rodriguezas vasarą nepadėjo Ispanijos rinktinei tapti pasaulio čempione – įžaidėjas nusprendė skirti laiką pasiruošti startui naujoje klubinėje komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)