Šeštadienį maždaug 40 minučių po vidurnakčio Niujorko policijos departamento pareigūnai sulaukė skambučio dėl sąmonės netekusio žmogaus Manhatane esančiame bute, patvirtino departamento atstovas spaudai.

Į nelaimės vietą atskubėjusių pagalbos tarnybų darbuotojai rado ant sofos gulintį aktorių. Greitosios medicinos pagalbos tarnyba oficialiai paskelbė jį mirusiu. Oficialią mirties priežastį paskelbs Niujorko miesto teismo medicinos eksperto tarnyba.

„Pastaruoju metu Brianas sirgo. Paskutiniu metu jis gulėjo ligoninėje ir mėgino pasveikti po su širdimi susijusios sveikatos problemos“, – „People“ aiškino B. Tarantinos atstovas spaudai.

Pasak portalo TMZ, kuris pirmasis pranešė naujieną, B. Tarantinos dukterėčia tarp aktoriaus daiktų rado baltų miltelių. Manoma, kad tai galėtų būti narkotikai. Portalas pranešė, kad aktorius mirė perdozavęs narkotikų. B. Tarantinos dukterėčia į „People“ prašymą pakomentuoti situaciją kol kas neatsakė.

B. Tarantina pastaruoju metu labiausiai garsėjo Jackie‘io vaidmeniu seriale „Nuostabioji ponia Maisel“. Jis buvo drauge su kitais filmavimo grupės nariais, kai šiemet populiarusis „Amazon“ serialas laimėjo Ekrano aktorių gildijos apdovanojimą už geriausią aktorių kolektyvą komiškame seriale.


Aktorius taip pat garsėjo savo vaidmenimis kituose serialuose, įskaitant tokius kūrinius kaip „Gilmoro merginos“ (Gilmore Girls) ir „The Black Donnellys“. Jis taip pat vaidino serialuose „Herojai“ (Heroes), „Įstatymas ir tvarka“ (Law & Order) ir „Gera žmona“ (The Good Wife).

B. Tarantina vaidino ir filmuose. Jo karjera prasidėjo devintajame dešimtmetyje. Aktorius pasirodė tokiuose filmuose kaip „Jacob’s Ladder“, „Donnie Brasco“, „Uncle Buck“ ir „Summer of Sam“.

Paskutinis B. Tarantinos darbas kine buvo pasirodymas 2019-ųjų filme „The Kitchen“ drauge su Melissa McCarthy ir Tiffany Haddish.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją