Žvelgiant į pasaulinių žaidynių tvarkaraštį – viskas atrodo sustyguota taip, kad „Vallelunga“ trasoje dalyviai neturės nė minutės atsikvėpti: viename trasos kampe rungsis „Touring Car“ dalyviai, ir kartingistai, kitame dalyvių parko gale – drifto parkas. Pagrindiniuose trasos garažuose slėpsis GT ir F4 bolidai. Lietuvių darbymetis prasidėjo vos nusileidus: abu automobiliai, su kuriais varžysis sportininkai, atrinkti į paradą, kuriame automobiliai turi būti paruošti iki vidurnakčio. Pagrindinės ketvirtadienio užduotys – dokumentacija, administracinės ir techninės komisijos, susipažinimas su trasos posūkiais, bei, žinoma, didžioji oficiali „FIA Motorsport Games“ atidarymo ceremonija. Iš viso žaidynėse bus galima sutikti atstovus net iš 51 šalies.

Penktadienį dalyviai nuo ankstyvo ryto suksis trasoje ir šalia jos prieigų: prasidės susirinkimai, informaciniai pranešimai dalyviams, treniruotės ir kvalifikacija drifto disciplinos atstovams, tarp kurių ir Benediktas Čirba. Pagrindinės lenktynės ir didieji finalai laukia šeštadienį ir sekmadienį.

Ankstyvą šeštadienio rytą įvyks pirmoji „Touring Car Cup“ kvalifikacija, po kurios ir „Digital Cup“ atkrentamosios kovos ir pirmosios lenktynės. Šeštadienį įvyks tik pirmosios, trumpesnės, lenktynės, antrasis važiavimas dalyvių lauks sekmadienį. Vis tik „Digital Cup“ ir „Drifting Cup“ dalyvių finalas įvyks jau šeštadienio vakarą. Iškart po varžybų – apdovanojimų ceremonija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją