Indianapolio krepšininkai (1/3) svečiuose 118:108 (31:31, 29:32, 30:20, 28:25) įveikė Bruklino „Nets“ klubą (1/3) ir pagaliau atidarė savo pergalių sąskaitą – Domanto Sabonio vardu.

Savo gera gynyba NBA lygoje vertinamus DeAndrę Jordaną ir Jarrettą Alleną sau iš kelio pašalinęs D. Sabonis visiškai dominavo aikštėje ir buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas.

„Jie negali jo sustabdyti. Ne, jie tikrai negali“, – vis kartojo TV komentatoriai po to, kai Domantas nuimdavo kamuolį nuo oponentų galvų, įkraudavo jį iš viršaus arba paleisdavo taiklų tritaškį.

Neseniai sutartį su „Pacers“ ilgam pratęsęs D. Sabonis iš viso per 36 minutes suvertė net 29 taškus (9/14 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 5/6 baudos) ir sužaidė kol kas rezultatyviausią savo mačą šį sezoną. Mūsiškis dar nusiėmė 8 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1 varžovo metimą.

Dominatoriaus iš vėžių neišmušė ir tai, kad dar pirmame kėlinyje jis po krepšiais praktiškai liko vienas lauke karys, nes traumą patyrė ir į aikštę daugiau nebegrįžo centras Mylesas Turneris, pasisukęs dešinę čiurną.

„Nets“ nuo nesėkmės neišgelbėjo ir 28-i komandos žvaigždės Kyrie Irvingo pelnyti taškai (11/20 metimai iš žaidimo).

„Nets“: Kyrie Irvingas 28, Spenceris Dinwiddie 20, Carisas LeVertas 15, Joe Harrisas 13 taškų.

„Pacers“: Domantas Sabonis 29, Jeremy Lambas 25, Malcolmas Brogdonas 21 (13 rez. perd.), T. J. Warrenas 20 taškų.

Kita dvikova „Pacers“ laukia lapkričio 2 dieną namuose su Klivlando „Cavaliers“ ekipa (2/2).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)