Praėjusį savaitgalį komandos žaidė atidėtas 21-ojo turo rungtynes. Jas rezultatu 3:1 po atkaklios kovos laimėjo marijampoliečiai. Tai reiškia, kad šio šeštadienio akistatoje svečiuose Vilniaus „Žalgiris“ neturi teisės klysti.

Asmeniškai tikrai tikiu, kad dar galime tapti čempionais. Kausimės iki galo.
Saulius Mikoliūnas

Pralaimėjimo atveju atsivertų jau 10 taškų praraja, kurią panaikinti per penkerias rungtynes būtų praktiškai neįmanoma.

„Viltis miršta paskutinė. Asmeniškai tikrai tikiu, kad dar galime tapti čempionais. Kausimės iki galo. Liko šešerios rungtynės, tai reiškia, kad galime iškovoti 18 taškų. Toks ir yra mūsų tikslas. Futbole nežinai, kas gali nutikti. Mums šeštadienio rungtynės yra neįtikėtinai svarbios“, – dieną prieš mačą fkzalgiris.lt kalbėjo ekipos kapitonas Saulius Mikoliūnas.

Prisimindamas susitikimą Vilniuje, Saulius neslepia, kad buvo padaryta pernelyg daug klaidų, už kurias varžovai skaudžiai baudė.

„Labai nemalonus pralaimėjimas, ypač žaidžiant namuose. Susirinko daug žiūrovų, tačiau nepateisinome jų lūkesčių.

Padarėme daug nedovanotinų klaidų. Su tokiu priešininku taip klysti negalime. Turime padaryti išvadas ir reabilituotis. Palikdavome „Sūduvai“ per daug laisvų erdvių, kuriomis jie sėkmingai pasinaudojo kontratakų metu. Žinome savo klaidas ir stengsimės jų nekartoti“, –tikino S. Mikoliūnas.

Rungtynės Marijampolėje tarp „Sūduvos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ šį šeštadienį prasidės 13 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)