38-erių Švedijos futbolo legendos atstovaujamas „Galaxy“ klubas baigė pasirodymą šio sezono MLS čempionate.

Vakarų konferencijos pusfinalyje Z. Ibrahimovičius pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą, bet „Galaxy“ 3:5 pralaimėjo Los Andželo FC atstovams.

Po rungtynių Ibra žiniasklaidai pažėrė sau įprastų perliukų. Paklaustas, kur žais kitą sezoną, nuo 2018-ųjų „Galaxy“ komandai atstovaujantis aukštaūgis puolėjas gūžtelėjo pečiais.

„Dar per anksti kalbėti, liko du mėnesiai mano sutarties. Jeigu aš pasiliksiu, MLS lygai tai bus gerai, nes visas pasaulis seks įvykius. Bet jeigu aš išvyksiu, niekas neprisimins, kas ta MLS lyga“, – pareiškė veteranas.

Po pralaimėjimo švedas kritikavo ir save, ir savo komandą, kuriai pralaimėjimas „El Trafico“ vadinamame Los Andželo derbyje buvo itin skaudus.

„Sunku laimėti, kai praleidi tiek įvarčių. Kartais trijų tikslių smūgių pakanka pergalei, bet tu negali tapti čempionu praleisdamas penkis. Esu nusivylęs, kadangi ir pats padariau keletą klaidų“, – pažymėjo jis.

Po pralaimėjimo palikdamas stadiono veją, Z. Ibrahimovičius sureagavo į fanų šūksnius – eidamas pro tribūną jis čiupo sau už genitalijų ir demonstratyviai į juos atsigręžė kažką murmėdamas panosėje.

Paklaustas, kas atsitiko, Ibra atrėžė:

„Kiek žiūrovų atėjo pasižiūrėti rungtynių? 30 tūkstančių. Taigi, jie kažką pasakė.“

Netrukus švedas pratęsė:

„Apskritai visa tai man buvo kaip treniruotė. Stadionas yra per mažas, kad mane išmuštų iš vėžių ar trukdytų. Estu įpratęs žaisti prie 80 tūkstančių žiūrovų. O čia buvo pasivaikščiojimas po parką.“


Atstovaudamas „Galaxy“ komandai Z. Ibrahimovičius MLS čempionate per 58 sužaistas rungtynes įmušė 53 įvarčius.
Anksčiau jis žaidė „Malmo“, Amsterdamo „Ajax“, Turino „Juventus“, Milano „Inter“, „AC Milan“, „Barcelonos“, Paryžiaus „Saint-Germain“, „Manchester United“ komandose, ilgus metus atstovavo Švedijos rinktinei.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)