Žengiame į naują dešimtmetį, ir niekada dar nebuvo taip lengva rasti pigų skrydį. Na, gal ne taip lengva, bet pritaikius vieną kitą gudrybę, tikrai įmanoma rasti visai įperkamą kelionę.

Štai septynios gudrybės, kaip rasti pigią kelionę 2020 metams.

Kaip rasti pigų skrydį

1. Naršykite privačiuoju režimu

Norite sužinoti, kaip rasti pigius skrydžius? Neišduokite savo naršyklei, kad jų ieškote. Vos tik naršyklė pamatys slapukus ir supras, ko ieškote, dauguma kelionių svetainių automatiškai padidins bilietų kainas, kai kitą kartą į jas užeisite. Naršykite privačiuoju režimu (incognito window) – kainos nesikeis.

2. Būkite lankstūs su kelionių datomis

Dažniausiai, kai yra galimybė griežtai neapsiriboti konkrečiomis dienomis, galima sutaupyti porą šimtų eurų skrydžio kainos. Ieškodami skrydžių, datą nurodykite kaip lanksčią arba netgi ieškokite skrydžių viso mėnesio laikotarpiu. Dauguma skrydžių užsakymo svetainių parodo viso mėnesio skrydžių kainas, tad galėsite pasirinkti dieną, kurią skrydis pigiausias.

3. Rinkitės naktinį skrydį

Verta ryžtis naktiniam skrydžiui, net jei į paskirties vietą atvyksite paraudusiomis nuo nemiegojimo akimis ir pavargę – jie paprastai būna gerokai pigesni. Pavyzdžiui, vienoje kelionių svetainėje naktinis skrydis iš Vašingtono į San Diegą buvo kone 130 dolerių (apytikriai 116 EUR) pigesnis nei patogesni skrydžiai. Už sutaupytus pinigus galėsite pasilepinti vienu kitu skanėstu.

4. Bilietus pirkite bent prieš du mėnesius

Kada geriausia dairytis pigių skrydžio bilietų? Tyrimai rodo, kad ieškant skrydžių, reikėtų juos užsisakyti bent prieš 60 dienų. Norint iš Europos pigiai nuskristi į Azijos šalis, reikėtų užsisakyti bilietus bent prieš penkis mėnesius, o iš Europos į Ameriką – prieš šešis mėnesius. O pati geriausia diena pirkti skrydžio bilietus yra trečiadienis, 15 val.

5. Naudokites „Google Flights“

„Google Flights“ šiuo metu yra vienas iš geriausių skrydžių kainų palyginimo ir užsakymo įrankių internete. Datų palyginimo kalendorius leis jums matyti, kuriomis datomis skrydžiai pigiausi. Kainų lentelė, oro uostų informacija ir patarimų skiltis taip pat labai naudingos, tačiau mes rekomenduojame pasinaudoti geriausia svetainės funkcija, tai yra...

6. Nustatykite įspėjimo dėl skrydžio kainų funkciją

„Google Flights“, „Skyscanner“ ir nemažai kitų skrydžių paieškos svetainių leidžia nusistatyti įspėjimo dėl sumažėjusių kainų funkciją. Įveskite norimas kryptis ir datas, ir programėlė siųs jums laiškus kaskart, kai kaina sumažės ar padidės. Tai lengviausias būdas greitai „pagauti“ pigią kelionę.

7. Susiinstaliuokite pigių skrydžių programėlę

„FareDrop“ programėle naudojasi šimtai interneto platybėse išgarsėjusių keliautojų, kad rastų pigiausius skrydžius. Užsiregistravę tokioje svetainėje būsite informuoti apie kainų klaidas ar drastiškai sumažintas skrydžių kainas. „FareDrop“ galima naudotis už nedidelį mokestį, tačiau verta investuoti į šią programėlę, jei ketinate daug keliauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)