Riterių laikai jau seniai pasibaigė, pačios norėjote lygybės, tai ko cypaujate?

Man 29-eri metai. Esu dirbantis, baigęs mokslus, keliauju, turiu namus. Aišku, už paskolą, nes tėveliai ar turtingos tetulės man nieko neatnešė už gražias akis, kaip kad daugeliui moterų. Tų, kurios giriasi, kad viską pasiekė pačios, o už to dažniausiai stovi pilvūzas dėdė.

Esu normalus, geras vyras, man rūpi šeima, noriu vaikų ir normalios moters. Tačiau susiduriu su buku merginų elgesiu. Atrodo, graži moteris, prieini, pakalbini, užsimezga pokalbis ir va. Iš gražios burnytės drimba nesąmonės. Tada tiesiog skaičiuoji sekundes, kol pabaigsi pokalbį, nes neįdomu vystyti temą. Nuo tuštumo vemia ausys.

Dažnos po vieno kokteilio jau duoda suprasti, kad yra pasirengusios su manimi grįžti namo. Neslėpsiu, kad kartais proga pasinaudoju ir priimu pasiūlymą. Permiegu, bet su tokia gražuole daugiau pažinties netęsiu. O kam? Greitai man atsidavė, vadinasi, prieš dieną atsidavė kažkam kitam. Jei norite tikrų vyrų ir tikros šeimos, tai iš pradžių būkite tikromis moterimis, kurios turi savigarbą, yra elegantiškos ir gali bent trimis skirtingomis temomis padiskutuoti. Čia neskaičiuojant nagų, plaukų ir antakių temų. Būtų smagu, kad bent vieną knygą būtumėte perskaičiusios, o ne tik madų žurnalus ir instagramo įrašus.

Gal kokiems kompleksuotiems lepšiams ir patinka tokios moterys, kurios gali būti kaip žaisliukas (nebylus), bet normaliam vyrui su tokia moterimi nėra ką veikti. Tad baikite ieškoti riterių, nes ardytis prieš tokias moteris joks save gerbiantis vyras nenorės. Man negaila intelektualiai, protingai ir gražiai moteriai nupirkti kavos, tokiai ir deimantus nupirkčiau. Tik kur jūs, tikros moterys, slepiatės?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!