„Buvo tiek gerų momentų! Esu mačius labai daug lietuviškų komedijų, bet ši man buvo geriausia!“, - nedvejojo dainininkė, viena iš „Renginių oazės“ vadovių Viktorija Mauručaitė.

Viktorija Mauručaitė

Jai pritarė ir stilistė Viktorija Šaulytė, pridurdama, jog aktoriai Aušra Štukytė, Vitalija Mockevičiūtė bei Ramūnas Šimukauskas verti nuoširdžiausių liaupsių už profesionalumą.

„Istorija papasakota šmaikščiai, nuosekliai ir įdomiai. O scena, kur Vitalija sėda ant ypatingos kėdės... Nepamiršiu niekada! Tai vienas geriausių momentų!“, - įspūdžiais dalinosi dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.

Ingrida Kazlauskaitė

„Praleidau tikrai nuotaikingą vakarą“, - pritarė šokių trenerė Jūratė Norvaišienė.
„Labai džiaugiamės, kad nusprendėme vykti į Kauną ir nelaukėme, kol premjerą bus galima pamatyti sostinėje. Ji buvo to verta. Nors, su kiekvienu išėjimu į sceną, spektaklis neabejotinai tik stiprės“, - sakė dainininkė Rasa Kaušiūtė.

Rasa Kaušiūtė

“Ar kada buvote patekę į spąstus? O gal patys esate kažkam juos paspendę? Patekti į spąstus žinoma yra nesmagu, bet pažiūrėti, kaip kiti juos “kurpia” yra labai smalsu ir įdomu. Būtent apie tai naujausia “Kitokio teatro” komedija”, - sakė R. Šimukauskas.

Spektaklio veiksmas vyksta prabangiame didmiesčio bute. Į jo šeimininkės kaprizų pinkles tąkart netikėtai patenka meistras, užsakymą turintis atlikti vietoje susirgusio kolegos. Tačiau aplinkybės susiklosto taip, kad ir pati buto šeimininkė papuola į nelauktos viešnios, netikėtai išdygusios tarpduryje, spąstus.

Spektaklio kadras

Bet kokias intriguojančias staigmenas meistras spontaniškai paruoš abiems ponioms? Tai pavyks sužinoti apsilankius naujausioje ,,Kitokio“ teatro komedijoje “(Ne) Ištikimybės spąstai“, kupinoje netikėtumų, juokingų situacijų ir nelauktų siužeto posūkių.

Spektaklio premjeros kadrai:

Artimiausios naujausios premjeros datos: spalio 22 d. Alytaus miesto teatre, spalio 25 d. Marijampolės dramos teatre, lapkričio 14 d. Kėdainių kultūros centre, lapkričio 17 d. Klaipėdos koncertų salėje, lapkričio 27 d. Vilkaviškio kultūros centre, 30 d. Šiaulių koncertų salėje ,,Saulė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)