„Šviesiausias, gražiausias ir svarbiausias šių metų įvykis iš tiesų nutiko šiąnakt. Šeimoje pagausėjo laimės ir jos vardas - Marija!
Mamytė ir Marija jaučiasi puikiai!“, – paskyroje rašė politikas.

Tai jau antroji Virginijaus ir Katerinos atžala. Jie taip pat augina sūnų Vincentą.

Anksčiau žinią apie būsimą šeimos pagausėjimą DELFI patvirtino pats V. Sinkevičius, kuris su besilaukiančia sutuoktine dalyvavo Norvegijos-Lietuvos prekybos rūmų 10-ųjų veiklos metinių Gala vakarienėje.

Nedaugžodžiaudamas žinomas vyras neslėpė, jog ši žinia jam ir žmonai buvo itin laukiama, o gausi šeima visada buvo poros tikslu.

Virginijus Sinkevičius su žmona Katerina

„Šeima man yra svarbiausias gyvenimo projektas ir visuomet maniau, kad gyvenimo sėkmė svaria dalimi priklauso ir nuo ryšio su šeima, o taip pat ir jos dydžio. Todėl visuomet šiek tiek su pavydu ir pagarba žiūriu į žmones, sukūrusius darnias gausias šeimas. Laikau jas siekiamybe. Su žmona Kateryna neabejojame, kad vaiko gimimas suteiks dar daugiau laimės ir mums, ir sūnui", - anuomet teigė Virginijus Sinkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)