„Bendradarbiavimas ir ilgalaikė partnerystė yra vertybė, kuri leidžia visiems kartu augti ir tobulėti. „Maxima“ jau sėkmingai gyvuoja 26 metus ir už tai esame dėkingi visai mūsų bendruomenei: darbuotojams, pirkėjams, tiekėjams. Šis „Ačiū“ turas po Lietuvos miestus tą ir parodo. Rengiame šventę, kad galima būtų kiekvienam padėkoti. O kad būtų smagiau – atsivešime saldžių vaišių ir išskirtinių pasiūlymų“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ vadovė Kristina Meidė.

Spalio 25-osios rytą Radviliškio rajono savivaldybės meras Antanas Čepononis kartu su K. Meide susitiks su krašto gamintojais ir augintojais, kurių gaminamą lietuvišką produkciją yra pamėgę didžiausio Lietuvos prekybos tinklo pirkėjai.

Nuo 12 valandos „Maxima XX“ parduotuvėje, kuri veikia adresu Gedimino g. 42A, prasidės išskirtinai tik Radviliškiui skirtos „Ačiū“ turo akcijos pradžia. Be to, čia miestiečiai bus kviečiami pasivaišinti didžiuliais šventiniais tortais, kurių „Maximos“ meistrai iškeps ir išdalins net 400 kilogramų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Nuo penktadienio vidurdienio ir visą savaitgalį didžiausioje miesto „Maximoje“ bus prekiaujama akcinėmis prekėmis, kurių pavadinimai prasideda – „R“ – pirmąja miesto pavadinimo raide.

Radviliškiui skirtų pasiūlymų sąraše bus „Biovelos“ rūkytas saliamis (350 g) už 1 eurą, dvi pakuotės po 0,5 kg ryžių už 1 eurą, 1 kg razinų už 1 eurą, popieriniai rankšluosčiai „Zewa Jumbo“ po 1 eurą už didįjį ritinėlį, rankų kremas „Nivea Q10“ už 1 eurą.

Išskirtiniais „Ačiū“ turo pasiūlymais bus galima pasinaudoti nuo penktadienio vidurdienio – 12 valandos – iki parduotuvės uždarymo sekmadienį, spalio 27-ąją, arba iki tol, kol bus akcinių prekių. Norima, kad jų ištisą savaitgalį užtektų visiems norintiems, todėl kiekvienas pirkėjas, turintis „Ačiū“ kortelę, galės nusipirkti tik tam tikrą kiekį prekių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją