Šio mėnesio šokių muzikos žurnalo "Muzik" numeryje, kur "Crazy Penis" pristatoma kaip grupė, kurios populiarumas "auga kaip ant mielių", DJ'us pasakoja "Crazy Penis" pavadinimo istoriją. "Jimas Baronas prisipažįsta, kad jo motina pusę metų su juo nesikalbėjo po to, kai jis pranešė savo naujos grupės pavadinimą - “Išprotėjęs penis”. Tai nebuvo sūnaus firmos vardas, kuriuo ji galėjo pasigirti savo draugių ratelyje. “Mama visada kitaip suprasdavo jumorą”, - žurnalui "Muzik" aiškina Jimas.

Dėl tokio grupės vardo greičiausiai reikia kaltinti grupės įrašų firmos Paper Recordings iš Mančesterio vadovus.

“Vienas mano draugas turėjo puikią plokštelę iš Pietų Amerikos su gabalu “Loco Pinga”. Tai reiškia “išprotėjusį penį” ir mes pagalvojome, kad tai puikus pavadinimas”, - atsidūsta kitas "Crazy Penis" narys Chrisas Toddas. - Mes pasiūlėme jį įrašų firmai "Paper Recordings", bet jie nepatarė naudoti ispanų kalbos ir privertė pasirinkti anglišką pavadinimą "Crazy Penis”, - sako Chrisas.

Jimas Baronas, šį penktadienį Vilniaus "Vaidilos" teatre įvyksiančiame renginyje "Ore Grūve" pristatys savo keturių valandų muzikos set'ą. Pasak DJ'aus, jis gros žymiai daugiau skonių aprėpiančią muziką nei telpa į "Crazy Penis" repertuarą, nuo house iki soul.

Renginio metu taip pat plokšteles suks Arsenti Tchouprina iš Baltarusijos ir vilnietis 2Fresh iš "Boogaloo" komandos.

"Ore Grūve" DJ'ams perkusiniais instrumentais pritars ORE vakarėliuose jau nuolatiniais svečiais tapę duetas "Eargazm". Video projekcijas kuria Rokas (ex-Aguonos ART), o interjeras šį kartą bus parengtas "Nightmare International" tema. Oficialus renginio globėjas - Britų taryba.

Daugiau informacijos apie "Ore Grūve" svečius ir patį renginį galima rasti oficialioje vakarėlio micro svetainėje adresu internete www.ore.lt/gruve.