Žinomas atlikėjas jau seniai nekoncertavo, nedalijo interviu ir nevyko į gastroles. Skelbiama, jog po insultų Rusijos žvaigždė nevaldo rankos ir šiuo metu nėra kada užsiimti kūryba.

„Aš suprantu, kad tai nėra Borisas, kuris sulaukdavo ovacijų. Anksčiau jis valdė sales ir staiga tai dingo.

Ilgainiui žmonės pradėjo nusisukti, pasitraukė prodiuseriai, kurie su juo dirbdavo. Traukėsi net draugai, kurie anksčiau buvo kartu“, – pasakojo koncertų organizatorius Sergėjus Lavrovas.

Kiekvieną mėnesį Rusų dainininko Boriso Mojisejevo gaunama pensija yra 50 tūkst. rublių (706 eurų). Apie tai NTV laidoje „Tu nepatikėsi“ pasakojo organizatorius S. Lavrovas. Jis taip pat sakė, kad daugiausiai lėšų atlikėjas turi skirti brangiam gydymui. Dalis tenka turimam nekilnojamajam turtui ir kitoms atlikėjo reikmėms, tačiau tokia pensija toli gražu neprimena žvaigždei įprastų honorarų.

Anksčiau paaiškėjo, kad RSFSR nusipelniusios artistės Svetlanos Svetličnos pensija yra beveik 50 tūkst. rublių (apie 700 eurų).

Alla Pugačiova už SSRS liaudies artistės vardą gauna priedą, su kuriuo jos pensija – 47 tūkst. rublių (663 eurai).

Dainininkė Lolita gauna 21 tūkst. rublių (296 eurai), o televizijos laidų vedėja Roza Siabitova – 14 tūkst. rublių (198 eurai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)