Praėjusį šeštadienį per tiesioginę transliaciją savo pasirodymo metu S. Kučas patyrė skausmingą traumą – patempė kairės kojos keturgalvį raumenį. Tiesa, netaisyklingai pastatyta koja buvo ne vienintelis nemalonus siurprizas – pasirodymo metu Simo drabužių saga netyčia užsikabino partnerės pėdkelnėse, todėl teko suktis iš padėties ir jas suplėšyti.

„Per pirmą pakėlimą netaisyklingai pastačiau koją. Ačiū Dievui, kad susižeidžiau ne kelią, o timptelėjau raumenį, galbūt jis net ir įplyšo, sunku pasakyti. Negana to, per antrą partnerės pakėlimą tas pats raumuo buvo dar kartą pažeistas. Galiausiai už mano sagos užsikabino partnerės drabužiai. Labai nepasisekė“, – pripažįsta šou dalyvis.

„Sušokau taip, kaip galėjau. Nuotaika gana vidutiniška, nes sekmadienį visai negalėjau pašokti, o pirmadienį jau po truputį bandžiau sportuoti. Aš tiesiog sunkiai išlipau iš lovos“, – situaciją paaiškino pašnekovas.

Skausmą kojoje Simas kol kas malšina vaistais ir įvairiais tepalais. Dėl šios traumos projekto dalyvis apsilankė ir pas medikus.

„Tenka gydytis. Šeštadienį po šou keliavau tiesiai į lovą ilsėtis, sekmadienį taip pat ilsėjausi, o pirmadienį ryte apsilankiau pas fizioterapeutą. Nustatyta, kad tai yra minimalus raumens įtrūkimas“, – DELFI pasakojo tenisininkas.

Pasiteiravus, ar ši trauma bei kitos nesėkmės jį paveikė ir psichologiškai, Simas to neneigia.

„Žinoma. Tai sumaišo visas kortas, nes planas būna vienoks, o kai tai nutinka – tenka suktis iš padėties. Nesu tas, kuris būtų prisilietęs prie šokių pasaulio. Daugelis projekto dalyvių yra bent kažkiek su tuo pažįstami, o man tai yra visiškai svetima. Aš niekada to nedariau, matyt, tas ir matosi rezultate. Nepaisant to, esu savimi patenkintas. Nėra paprasta, bet jei bijai vilko – neik į mišką. Nebijau iššūkių, man smagu“, – tikino jis.

Ne vienas tiesioginę transliaciją stebėjusių žiūrovų pastebėjo, kad iškart po pasirodymo S. Kučo veidas atrodė slogus, o komisijos vertinimus jis priėmė gana jautriai.

„Gal vieniems ir atrodžiau piktas, tačiau, tiesą sakant, buvau labiau nusiminęs. Kai kurie teisėjų pastebėjimai buvo teisingi, kai kurie galbūt ne visai. Kai kurios pastabos motyvavo judėti toliau, o kitos priešingai – demotyvavo“, – savo emocijomis dalijosi pašnekovas.

Kol kas susumavus komisijos balų rezultatus, S. Kučas bei jo šokių partnerė Melisa užima paskutinę vietą. Nepaisant to, viltis dar rusena, kadangi šią porą gali palaikyti žiūrovai.

„Vienintelis šansas, kad mus su Melisa palaikys televizijos žiūrovai. Kitu atveju, vargu ar mums pavyks išsivežti į aukštesnes pozicijas“, – neslepia projekto dalyvis.

Ateinantį šeštadienį S. Kučas su šokių partnere pristatys rumbą.

„Ko gero, tai pats sunkiausias šokis. Matysim. Iššūkiai atsiranda vienas po kito, nespėju paskui juos“, – nusijuokė tenisininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)