„Paskutinę vasaros savaitę šalia Gudelių ežero esančios užtvankos su Erdvile gaudėme vėžius. Pervažiuoti per tą užtvanką yra tik vienas kelias, jis netikėtai buvo užtvertas.

Atsirado neblaivus veikėjas ir užtvėrė tą kelią. Bandžiau mandagiai paprašyti jo patraukti savo automobilį, o jis mane pasiuntė. Supratęs, kad kitos išeities nėra, iškviečiau policiją“, – įvykį prisimena pašnekovas.

Pasiteiravus, ar šalia buvusi Erdvilė nebijojo, kad neblaivus asmuo gali būti nusiteikęs konfliktiškai, Andrius patikino, jog jai šalia jo turėjo būti saugu.

„Jai galėjo būti baisu nebent dėl tos kitos pusės, – nusijuokė pašnekovas. – Nesu iš tų, kuriuos būtų labai lengva pastumti.“

Kartu su A. Šedžiumi ir E. Pilvinyte buvo ir kitų poilsiautojų, jie taip pat tikino matę, kaip neblaivus asmuo vairavo automobilį. O, transporto priemonei užgesus, vairuotojas savo BMW paliko ten, kur jam atrodė patogu. Negana to, užtvėręs vienintelį kelią, vyras persėdo į keleivio vietą ir tiesiog užmigo.

Atvykusius pareigūnus pasitiko A. Šedžius ir paaiškino esamą situaciją.

„Aš net negalvojau, kad ten mane filmuoja, maniau, jog tik jį filmuoja. Net nesitikėjau, kad ten „Farų“ operatorius“, – sakė netikėtai TV laidoje atsidūręs vyras.

Nors įvykis nutiko šių metų vasarą, laida išleista tik šią savaitę. Ne vienas žiūrovas nustebo savo ekrane išvydęs A. Šedžių.

„Žinote, tokia situacija galėjo baigtis labai blogai. Tas asmuo vos pastovėjo ant kojų, o šalia ežeras, skardis. Kas būtų, jei jis būtų nulėkęs į ežerą su ta mašina? Tegul dar džiaugiasi, kad aš iškviečiau policiją, nes viskas galėjo baigtis tragedija. Jau geriau bauda, nei tai“, – tikino pašnekovas.

Pareigūnai vyriškiui nustatė vidutinį girtumo laipsnį. Už vairavimą išgėrus vairuotojui numatyta baudžiamoji atsakomybė.

Dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)