Jei susidūrėte su kokiais nors nepatogumais viešbutyje, pasitelkę tam tikras gudrybes juos pašalinsite.
Tviteris tapo tikru su nepatogumais susiduriančių keliautojų pagalbininku, kai Rickas Klau paskelbė jame gudrybę, apie kurią sužinojo prieš šešerius metus ir kuri nuo to laiko stipriai pagerino miego viešbučiuose kokybę – jis susega naktines užuolaidas, kad pro tarpą į vidų nepatektų dienos šviesa.
Į R. Klau įrašą sureagavo daugiau nei 1 600 žmonių. Vieni parašė, kaip patys sprendžia šią problemą – suspaudžia užuolaidas popieriaus spaustuku, šratinuko kamšteliu ar skalbinių segtuku.

Štai kokių patarimų pateikė keliautojai:

Mirksinčius elektroninius prietaisus apsukite izoliacine juosta.

Viešbučių numeriuose gausu elektroninių prietaisų, kurie mus linksmina, teikia bevielį internetą, saugo nuo gaisro. Visi prietaisai naudingi, tačiau trukdo miegoti mirksinčiomis švieselėmis. Ką daryti? Ne viename tviterio įraše patariama – pasiimkite izoliacinės juostos ir įsidėkite į lagaminą, kad prireikus galėtumėte greitai ir veiksmingai apsukti žybčiojančius elektroninius prietaisus ir nereikėtų jų išjungti.

Teiraukitės įkroviklio registratūroje.

Pamiršote namuose telefono įkroviklį arba iškrito taksi? Eikite į registratūrą. Vienas Tviterio naudotojas pataria paklausti, ar niekas neatnešė pamesto įkroviklio. Jei pasiseks, gausite, nes viešbučio registratūrose „dažnai turi pilnas dėžes įkroviklių“.

Galima pergudrauti viešbučio termostatą.

Tiems, kam temperatūros reguliavimo variantai viešbučio kambaryje atrodo pernelyg riboti, egzistuoja viena gudrybė, kuria Jillian Hurley pasidalino tviteryje. Pirmiausia spauskite termostato mygtuką „rodyti“, o tuo pat metu spauskite išjungimo mygtuką. Tebespauskite pirmąjį mygtuką, išjungimo mygtuką atleiskite ir paspauskite aukštyn rodančią rodyklę. Kai atleisite visus mygtukus, turėsite galimybę reguliuoti temperatūrą kaip tik norite.

Apsisaugokite nuo bakterijų ant nuotolinio valdymo pultelio.

Jei jus gąsdina mintis, kad reikės liesti nuotolinio valdymo pultelį, kurį čiupinėjo daugybė prieš jus čia apsistojusių klientų, kuo nors uždenkite pultelį. Vienas tviterio naudotojas pataria įdėti pultelį į plastikinį maišelį, kitas siūlo įsukti į dušo kepuraitę.

Gudrybės pritaikomos ne visuose viešbučiuose. Kai kas rašė, kad kai kurių viešbučių užuolaidos tokių keistų audinių, kad jų neįmanoma suimti, kiti skundėsi, kad kambarius rakinančios kortelės kitokio dydžio nei banko kortelės, todėl nepavyko palikti elektros kambaryje. Bet daugeliui patarimai pravertė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)