48-erių metų amžiaus televizijos serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė buvo atidžiai stebima „Europos medicinos centro“ gydytojų. Dabar ji buvo išleista iš klinikos, nes užbaigė gydymo kursą, kurį garantuoja privalomasis sveikatos draudimas.

Žiniasklaidos teigimu, A. Zavorotniuk artimieji jau turi planą - ketina pasirūpinti, kad moterį paguldytų į kitą kliniką ir gydymas tęstųsi.

Primename, kad visą savaitę nebuvo naujienų apie aktorės savijautą, todėl net pasirodė gandų apie jos mirtį. Vėliau paaiškėjo, kad tragiškoji naujiena – melas.

A. Zavorotniuk atstovė spaudai Marina Potapova pranešė portalui starhit.ru, kad aktorė yra gyva.

Paskui oficialų pareiškimą padarė žvaigždės pasirodymų direktorius Stasas Christovas.

Anastasija Zavorotniuk ir jos artimieji prašo liautis spėlioti apie jos sveikatą ir ragina žmones tikėti tik ta informacija, kuri pasirodys oficialiose žiniasklaidos priemonėse. Prašome gerbti aktorės ir jos šeimos narių sprendimą“, – sakė jis.

A. Zavorotniuk artimųjų tylėjimas kelia nerimą aktorės gerbėjams, o nedori žmonės stengiasi iš to užsidirbti. Neseniai viena moteris, prisistačiusi buvusia klinikos, kurioje gulėjo aktorė, darbuotoja, bandė parduoti vaizdo įrašą ir nuotraukų, kuriose įamžinta serganti žvaigždė.

„Padariau vaizdo įrašą ir 17 nuotraukų. Nuotraukos nufotografuotos 2019 m. rugsėjo 15–25 d. Nuo vakar nebedirbu šioje medicinos įstaigoje. Vaizdo įrašą ir nuotraukas perduosiu anonimiškai. Už atlygį“, – rašė ji.

Buvusios klinikos darbuotojos veiksmai sukėlė visuomenės pasipiktinimą. Daugelis mano, kad ji turi teisiškai atsakyti už savo veiksmus. Regis, supykusių žmonių grasinimai moteriai padarė įtaką, ir ji suskubo pranešti, jog neparduos nuotraukų ir vaizdo įrašo žiniasklaidai.

Primename, jog nerimą kelianti informacija apie aktorės ligą pasirodė rugpjūčio mėnesio pabaigoje. Tuomet paaiškėjo, kad A. Zavorotniuk atšaukinėja pasirodymus spektakliuose. Vieni teigia, jog aktorė baisiąją diagnozę sužinojo šių metų žiemą, kiti – jog pavasarį.

Beje, jos sveikatos problemos prasidėjo susilaukus dukrelės Milos.

Mergaitė gimė 2018 m. spalio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)