Į Lietuvą po klausymų Europos Parlamente (EP) grįžęs V. Sinkevičius sulaukė iš G. Nausėdos sulaukė graibšto. Dovana tikrai neatsitiktinė, labai realu, kad dabartiniam ekonomikos ir inovacijų ministrui teks aplinkos ir vandenynų priežiūros eurokomisaro portfelis.

O būtent tai, kaip skelbia prezidentas, dovana ir simbolizuoja.

Apie V. Sinkevičiui įteiktą dovaną G. Nausėda paskelbė feisbuke.

„Šiandien Prezidentūroje apsilankė Virginijus Sinkevičius. Pasveikinau jį sėkmingai pasirodžius Europos Parlamento klausymuose. Ta proga padovanojau graibštą – būsimų darbų simbolį, padėsiantį apvalyti mūsų vandenis ir vystyti tvarią plėtrą. Manau, Lietuva išsiskirs ne tik atsakingu portfeliu, bet ir jauniausiu eurokomisaru ES istorijoje. Savo ruožtu sieksiu aktyvaus bendradarbiavimo su visa Europos Komisija“, – rašė G. Nausėda.

DELFI primena, kad Spalio 23 d. Strasbūre rengiamame EP plenariniame posėdyje numatyta balsuoti dėl visos Europos Komisijos sudėties. Tada ir oficialiai paaiškės V. Sinkevičiaus likimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)